Se opreste apa in Eforie!
Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile timp de 38 de ore, în perioada 14 mai 2024, ora 00.00 – 15 mai 2024, ora 14.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Lazu, Agigea și Eforie Nord. Investiția face parte din CL8 –“Reabilitare conductă magistrală în Eforie Nord, reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare precum și a conductelor de refulare din loca...

Se opreste apa in Eforie!

  Echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 29 februarie 2024, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

  Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: 23 August, Traian, Bucovinei, Bogdan Vodă, Spiru Haret, I.Gh. Duca, Mihail Sadoveanu, precum și cei de pe străzile adiacente.

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru fi...

Vesti bune si pentru angajatii din sectorul privat in legatura cu voucherele de vacanta

   Ministrul Constantin-Daniel Cadariu a dezvăluit mai multe măsuri pe care le pune în practică pentru turismul din România și pentru promovarea țării printre turiștii străini.

   Vouchere de vacanţă 2022 şi pentru angajaţii de la privat. Anunţ oficial de la ministrul Turismului Vouchere de vacanţă 2022. ”Am început în decembrie cu Ordonanța pentru vouchere (n.r. de vacanță).

   Toți salariații din domeniul public pot beneficia...

Legea Cristinei Rizea privind accesul animalelor de companie pe plajă a primit vot favorabil în unanimitate

La inițiativa societății civile, în luna aprilie, deputatul USR de Constanța, a depus, în aprilie, proiectul legislativ pentru modificarea cadrului legal astfel încât acesta să permită accesul cu animale de companie pe plajele Mării Negre, utilizate în scop turistic.

  Este reglemenatată și responsabilizarea posesorilor de animale și a autorităților publice, în legătură cu protecția mediului înconjurător.

  Proiectul legislativ...

Atentie! Se opreste apa in mai multe localitati printre care si Eforie

Pentru executarea intervențiilor de înlocuire a unor conducte și vane de legătură la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas, din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile!

Intreruperea va fi din noaptea de miercuri, 17 noiembrie 2021, de la ora 22.00, până joi, 18 noiembrie 2021, la ora 14.00.

  Vor fi afectați de lipsa apei abonații din următoarele zone:

 Cartierul Palas și Zona industria...

Vesti bune pentru Eforie Sud. Au început lucrările de reabilitare a plajelor

   Vestile bune vin si pentru plaja din statiunea noastra! Au inceput lucrarile de extindere si reabilitare a digurilor din dreptul sectorului de plaja din Eforie Sud!

  Pentru început se lucreaza in sectorul dintre Capul Turcului si Tuzla, astfel incat sa nu fie afectat sezonul estival 2021!

  Eforie va fi prima locație care va beneficia de implantarea ierbii de mare în larg – Zostera Noltii, o plantă care poate poleniza sub a...

Eforie redevine cu adevarat statiune turistica

Aflat in concediu pe litoralul romanesc, Lucian Mandruta a fost surprins placut de noua fata a statiunii Eforie!

Eforie Nord incepe sa-si revina, dupa un an de lucrari la drumuri (inca neterminate pe alocuri) care au lasat in urma o faleza civilizata si un bulevard principal care fara masini pare urias.

  Am dat o tura de noapte in jurul hotelului meu (unde vin cam in fiecare an, de obicei in mai si iunie, inaintea valului de t...

Vesti bune pentru iubitorii de animale de companie in sezonul estival

  Proiectul legislativ de modificare și completare a Ordonanței 19/2006 aprobată prin Legea nr. 274/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă a fost depus de deputatul USR PLUS de Constanța, Cristina Rizea.

  Ordonanța, emisă în timpul guvernului Tăriceanu interzice cu desăvârșire accesul cu animale de companie pe plajă.

  „Proiectul depus astăzi, propune adoptarea unui cadru leg...

Se întrerupe furnizarea curentului electric in Eforie Nord

Vineri, 19 martie, va fi întrerupt curentul electric la Eforie Nord, între orele 9.00 – 17.00, pe strada Grivitei si blocuri Grivitei Sind – intrerupere totala.

”Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.”, a trans...

Fara Caini Comunitari pe strazile din Eforie

Astfel, ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de Efo Urban SRL, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța decide, după lungi consultări desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 25 noiembrie a anului trecut, că proiectul: „CONSTRUIRE ADĂPOST DE CÂINI ”, amplasat în Eforie, pe strada Progresului, nr. 1, nu se supune evaluării impactului asupra mediului, astfel în curând animalele f...

Masinile cu volan pe drepta nu se vor mai inscrie in Romania

 Șoferii români vor fi nevoiți să respecte o nouă regulă în urma Brexitului.

  Deoarece Regatul Unit nu mai face parte din Uniunea Europeană, acest lucru devine obligatoriu.

  Mașinile cu volan pe dreapta aduse din Marea Britanie nu vor mai putea fi omologate în România deoarece Regatul Unit nu mai face parte din Uniunea Europeană. Certificatul emis în Regatul Unit nu mai este valabil iar mașinile cumpărate de la britanici vor...

Brasov-Constanta doar 4 ore cu trenul

În premieră pentru căile ferate române, operatorul feroviar de stat CFR Călători va introduce un ”supetren” pe relația Brașov-Constanța și retur, care va avea doar două opriri intermediare pe traseu – la Predeal și la București Nord.

  Astfel, se va obține o durată a călătoriei între cele două orașe de patru ore și 23 de minute. În paranteză fie spus, timpul de parcurs ar fi putut fi redus la patru ore, dacă garnitura nu ar mai fi fost...

Vreme neasteptat de calda pe litoral

  Vreme neasteptat de calda pentru aceasta perioada a anului pe litoral. La Constanta azi se inregistreaza 24 de grade celsius iar faleza cazinoului este numai buna pentru plimbare si relaxare.

...

Kiting la malul marii in Mamaia

4 octombrie, vara nu pleaca inca de pe litoralul romanesc. Statiunea Mamaia Nord, 23 de grade, soare si vand numai bune pentru un final de weekend perfect. Aici are loc intalnirea pasionatilor de kiting, care se bucura de curentii si valurile Marii Negre.

...

Vremea se pastreaza frumoasa pe litoral

  Vremea este buna de plaja astazi 27.10.2019 pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla moderat.

  Maxima zilei poate ajunge pana la 20 de grade.   

  In zilele care urmeaza vremea se anunta a fi frumoasa pe litoral, cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, valoarea acestora fiind cuprinsa...

Există viata si dupa sezon pe litoral

  Exista viata si dupa sezon !

  An de an localnicii statiunilor de la malul marii se confrunta cu problema lipsei locatiilor care raman deschise si peste sezonul rece ! Dupa plecarea turistilor toti agentii economici trag cortina de parca cei ce ii gazduiesc vara de vara nu au nevoie ca dupa orele de program sa se destinda sau sa ia masa cu prietenii in weekenduri.

   Astfel restaurantul La Famiglia nu doar ca si-a redeschis a...

Crosul Toamnei Eforie Nord

  In aceasta dimineata la ora 10.00 a fost dat startul Crosului Toamnei Eforie Nord. La start au participat 100 de copii si 100 de parinti atat din Eforie cat si din localitatile invecinate.

   S-a alergat pe o distanta de 1200 de metri pe faleza plajei Belona.

              TOTI AU FOST CASTIGATORI!

 'Important este sa participam si sa conviingem cat mai multi copii si tineri sa imbratiseze sportul' a declarat organiza...

Invazie de meduze albastre la Eforie Nord

  In aceste conditii in zonele cu apa mica si ferita de curentii puternici de larg, in fiecare toamna se aduna meduzele de mari dimensiuni si foarte colorate. Am surprins si noi cateva cadre cu ele si va invitam sa va bucurati și voi de imaginile noastre. 

...

Precizări privind calitatea apei si masuri pentru combaterea problemelor digestive aparute in statiunea Eforie

D.S.P.J.Constanța atrage atenția asupra necesității asigurării normelor de igienă, astfel: operatorii de plaja vor asigura utilităților la nivelul beach- barurilor / alte unități de pe plajă, igiena plajei și a grupurilor sanitare.

Grupurile sanitare și recipienții pentru colectarea deșeurilor menajere de la nivelul plajelor vor fi în număr suficient, intreținute igienic prin spălare și dezinfecție respectându-se H.G. 88/2004 – pentru...

SUS

Website realizat de SEOVISION