Știri din Eforie

 
Vremea se pastreaza frumoasa pe litoral

  Vremea este buna de plaja astazi 27.10.2019 pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla moderat.

  Maxima zilei poate ajunge pana la 20 de grade.   

  In zilele care urmeaza vremea se anunta a fi frumoasa pe litoral, cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, valoarea acestora fiind cuprinsa...

Există viata si dupa sezon pe litoral

  Exista viata si dupa sezon !

  An de an localnicii statiunilor de la malul marii se confrunta cu problema lipsei locatiilor care raman deschise si peste sezonul rece ! Dupa plecarea turistilor toti agentii economici trag cortina de parca cei ce ii gazduiesc vara de vara nu au nevoie ca dupa orele de program sa se destinda sau sa ia masa cu prietenii in weekenduri.

   Astfel restaurantul La Famiglia nu doar ca si-a redeschis a...

Crosul Toamnei Eforie Nord

  In aceasta dimineata la ora 10.00 a fost dat startul Crosului Toamnei Eforie Nord. La start au participat 100 de copii si 100 de parinti atat din Eforie cat si din localitatile invecinate.

   S-a alergat pe o distanta de 1200 de metri pe faleza plajei Belona.

              TOTI AU FOST CASTIGATORI!

 'Important este sa participam si sa conviingem cat mai multi copii si tineri sa imbratiseze sportul' a declarat organiza...

Invazie de meduze albastre la Eforie Nord

  In aceste conditii in zonele cu apa mica si ferita de curentii puternici de larg, in fiecare toamna se aduna meduzele de mari dimensiuni si foarte colorate. Am surprins si noi cateva cadre cu ele si va invitam sa va bucurati și voi de imaginile noastre. 

...

Precizări privind calitatea apei si masuri pentru combaterea problemelor digestive aparute in statiunea Eforie

D.S.P.J.Constanța atrage atenția asupra necesității asigurării normelor de igienă, astfel: operatorii de plaja vor asigura utilităților la nivelul beach- barurilor / alte unități de pe plajă, igiena plajei și a grupurilor sanitare.

Grupurile sanitare și recipienții pentru colectarea deșeurilor menajere de la nivelul plajelor vor fi în număr suficient, intreținute igienic prin spălare și dezinfecție respectându-se H.G. 88/2004 – pentru...

Unul dintre cei trei pescari dispăruți in mare in luna Martie a fost descoperit in Bulgaria

Trupul neînsuflețit al unuia dintre pescarii dispăruți în mare, încă din luna martie, a fost găsit în Bulgaria, la data de 28 iunie.

Se pare că este vorba despre fratele lui Gheorghe Stănică, zis Călin, patronul cherhanalei Sea Temple, din localitatea 2 Mai, care era consilier local în Limanu, dispărut și el la aceeași dată.

Amintim că Trei bărbați (pescari) au dispărut pe mare, după ce, în cursul zilei de miercuri, 6 martie, e...

Bulgaria a adoptat noua lege a plajelor

Litoralul bulgar al Mării Negre atrage anual în jur de 6,5 – 7 milioane de turişti străini, la care se adaugă încă 1,5 milioane de vizitatori din celelalte provincii ale ţării.

Prin urmare, dezvoltarea armonioasă a întregii regiuni litorale este o prioritate pentru factorii de decizie de la Sofia.

La 13 iunie 2019, Parlamentul bulgar (Săbrania) a adoptat mai multe amendamente la Legea plajelor după ce organizaţii civice şi ecol...

Mai multe hoteluri de pe litoral se reprofilează pe ALL INCLUSIVE!

Cererea tot mai mare pentru structurile all inclusive îi face pe unii hotelieri să investească în acest segment, astfel că doar în această vară numărul locurilor „all inclusive” în hoteluri a crescut cu 3.243, respectiv cu 30% față de capacitatea de anul trecut.

Acum, pe litoralul românesc sunt 29 de hoteluri all inclusive, care cumulează peste 13.500 de locuri de cazare și pot primi, într-un an, mai mult de 270.000 turiști. La finalul...

FUMATUL INTERZIS IN PARCURI !

Adio fumat chiar si afara !

El devine interzis și în parcuri, precum la locul de muncă sau în restaurante. Nu se va mai fuma la întâmplare în spațiile publice.

Legea intrata deja în vigoare, practic, admite ca singur loc unde se mai poate fuma este pe terasa restaurantelor, în aer liber.

În jurul spatiilor de joaca special amenajate pentru copii, tutunul este strict i...

CUTREMUR PE LITORAL

Un cutremur cu magnitudinea de 4.0 a fost inregistrat la orele 22.51, la 30 de kilometrii adancime in largul Marii Negre.

Institutul National de Dezvoltare-Cercetare pentru Fizica Pamantului a precizat ca a fost unul dintre cele mai mari, in zona mentionata fiind inregistrate alte 12 cutremure.

Epicentrul cutremurului a fost localizat la 301 km de Istambul, Bartin, 165 km NV Amasra, toate din Turcia.

Sursa: ziuadeconsta...

SUS

Website realizat de SEOVISION