Știri din Eforie

 
Brasov-Constanta doar 4 ore cu trenul

În premieră pentru căile ferate române, operatorul feroviar de stat CFR Călători va introduce un ”supetren” pe relația Brașov-Constanța și retur, care va avea doar două opriri intermediare pe traseu – la Predeal și la București Nord.

  Astfel, se va obține o durată a călătoriei între cele două orașe de patru ore și 23 de minute. În paranteză fie spus, timpul de parcurs ar fi putut fi redus la patru ore, dacă garnitura nu ar mai fi fost...

Vreme neasteptat de calda pe litoral

  Vreme neasteptat de calda pentru aceasta perioada a anului pe litoral. La Constanta azi se inregistreaza 24 de grade celsius iar faleza cazinoului este numai buna pentru plimbare si relaxare.

...

Kiting la malul marii in Mamaia

4 octombrie, vara nu pleaca inca de pe litoralul romanesc. Statiunea Mamaia Nord, 23 de grade, soare si vand numai bune pentru un final de weekend perfect. Aici are loc intalnirea pasionatilor de kiting, care se bucura de curentii si valurile Marii Negre.

...

Vremea se pastreaza frumoasa pe litoral

  Vremea este buna de plaja astazi 27.10.2019 pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla moderat.

  Maxima zilei poate ajunge pana la 20 de grade.   

  In zilele care urmeaza vremea se anunta a fi frumoasa pe litoral, cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, valoarea acestora fiind cuprinsa...

Există viata si dupa sezon pe litoral

  Exista viata si dupa sezon !

  An de an localnicii statiunilor de la malul marii se confrunta cu problema lipsei locatiilor care raman deschise si peste sezonul rece ! Dupa plecarea turistilor toti agentii economici trag cortina de parca cei ce ii gazduiesc vara de vara nu au nevoie ca dupa orele de program sa se destinda sau sa ia masa cu prietenii in weekenduri.

   Astfel restaurantul La Famiglia nu doar ca si-a redeschis a...

Crosul Toamnei Eforie Nord

  In aceasta dimineata la ora 10.00 a fost dat startul Crosului Toamnei Eforie Nord. La start au participat 100 de copii si 100 de parinti atat din Eforie cat si din localitatile invecinate.

   S-a alergat pe o distanta de 1200 de metri pe faleza plajei Belona.

              TOTI AU FOST CASTIGATORI!

 'Important este sa participam si sa conviingem cat mai multi copii si tineri sa imbratiseze sportul' a declarat organiza...

Invazie de meduze albastre la Eforie Nord

  In aceste conditii in zonele cu apa mica si ferita de curentii puternici de larg, in fiecare toamna se aduna meduzele de mari dimensiuni si foarte colorate. Am surprins si noi cateva cadre cu ele si va invitam sa va bucurati și voi de imaginile noastre. 

...

Precizări privind calitatea apei si masuri pentru combaterea problemelor digestive aparute in statiunea Eforie

D.S.P.J.Constanța atrage atenția asupra necesității asigurării normelor de igienă, astfel: operatorii de plaja vor asigura utilităților la nivelul beach- barurilor / alte unități de pe plajă, igiena plajei și a grupurilor sanitare.

Grupurile sanitare și recipienții pentru colectarea deșeurilor menajere de la nivelul plajelor vor fi în număr suficient, intreținute igienic prin spălare și dezinfecție respectându-se H.G. 88/2004 – pentru...

Unul dintre cei trei pescari dispăruți in mare in luna Martie a fost descoperit in Bulgaria

Trupul neînsuflețit al unuia dintre pescarii dispăruți în mare, încă din luna martie, a fost găsit în Bulgaria, la data de 28 iunie.

Se pare că este vorba despre fratele lui Gheorghe Stănică, zis Călin, patronul cherhanalei Sea Temple, din localitatea 2 Mai, care era consilier local în Limanu, dispărut și el la aceeași dată.

Amintim că Trei bărbați (pescari) au dispărut pe mare, după ce, în cursul zilei de miercuri, 6 martie, e...

Bulgaria a adoptat noua lege a plajelor

Litoralul bulgar al Mării Negre atrage anual în jur de 6,5 – 7 milioane de turişti străini, la care se adaugă încă 1,5 milioane de vizitatori din celelalte provincii ale ţării.

Prin urmare, dezvoltarea armonioasă a întregii regiuni litorale este o prioritate pentru factorii de decizie de la Sofia.

La 13 iunie 2019, Parlamentul bulgar (Săbrania) a adoptat mai multe amendamente la Legea plajelor după ce organizaţii civice şi ecol...

SUS

Website realizat de SEOVISION