Oferte de cazare cu tichete de vacanta

Cazare Eforie Nord - Casa cu Foisor Eforie Nord

Casa cu Foișor din Eforie Nord se situeazã într-o zonã liniștitã a stațiunii, la 20-25 minute de mers pe jos pana la plajã! Se accepta tichete de vacanță. Asiguram transport catre plaja

Cazare Eforie Nord - Hotel Azur Eforie Nord

Hotel Azur, un Best Seller din Eforie Nord, situat in Km 0 al statiunii Eforie Nord, pe faleza Tudor Vladimirescu la 10 20 metri de mare. Camere renovate cu toate dotarile la conditii de 3 stele.

Cazare Eforie Nord - Garsoniera Allegro Eforie Nord

Garsoniera Allegro este o locatie foarte eleganta si este situata la doar 3 minute de mers pe jos fata de plaja. Garsoniera Allegro se afla la 200 de metri de plajele din Eforie Nord! Hai la Allegro Efori

Cazare Eforie Nord - Hotel Alessia Eforie Nord

Situat în centrul stațiunii Eforie Nord intr-o zona liniștită, la 3 minute de celebra plajă Belona, Hotelul Alessia va pune la dispoziție 42 de camere moderne și intime structurate pe 4 nivele. Hai

Cazare Eforie Nord - Hotel Acapulco Eforie Nord

Hotel Acapulco Eforie Nord 3 stele este amplasat pe faleza statiunii, la cativa pasi de plaja. Hotelul a fost inagurat in anul 2004 si va sta la dispozitie cu servicii complete pe toata durata anului.

Cazare Eforie Nord - Casa Silvia Eforie Nord

Casa Silvia - Eforie Nord str. Olteniei nr 13 va pună la dispoziție camere, cu 2 si 3 paturi, dotate cu tv, baie, aer condiționat si frigider. Aveți acces la curte cu bucătărie, grătar si parcare.

Cazare Eforie Nord - Hotel Allegro Eforie Nord

Hotelul Allegro din Eforie Nord are o capacitate de 40 locuri de cazare, dispuse in 14 camere duble, 2 camere triple si un apartament, foarte spatioase si personalizate, dotate cu grup sanitar propriu.

Cazare Eforie Nord - Hotel Atlantis Eforie Nord

Hotelul Atlantis Eforie Nord este o locatie moderna cu camere duble si triple foarte spatioase si dotate cu aer conditionat, tv lcd, baie proprie, wi-fi. Este localizat chiar langa faleza si la 100 m de plaja!

Cazare Eforie Nord - Garsoniera Andu Eforie Nord

Construita exact in scop turistic, garsoniera Andu se afla in incinta Vilei Andrei din Eforie Nord. Cu o suprafata de 50mp garsoniera are tot ce va trebuie pentru vacantele de la malul marii. Statiunea E

Cazare Eforie Nord - Complex Cleopatra Saturn

Daca veniti in vacanta si va doriti un sejur de 4 stele pe litoralul romanesc va recomandam Complexul Cleopatra din Saturn.

SUS

Website realizat de SEOVISION