Oferte de cazare cu tichete de vacanta

Cazare Eforie Nord - Complex Cleopatra Saturn

Daca veniti in vacanta si va doriti un sejur de 4 stele pe litoralul romanesc va recomandam Complexul Cleopatra din Saturn.

Cazare Eforie Nord - Apartamente Studiouri Sole Residence Eforie Nord

Sole Residence - Un complex de Duble, Triple, Studiouri si Apartamente de 2 si de 3 camere, situata intr-o zona centrala, Debarcader - Acapulco, la o distanta de 350 metri de mare.

Cazare Eforie Nord - Casa Belu Eforie Nord

Casa Belu este amplasată în zona 0 a staţiunii la 100 m de plaja Debarcader si 5 min. de centru. Vă oferă cazare în 12 camere duble matrimoniale dotate și utilate la standard de 3 stele. Va astept

Cazare Eforie Nord - Boutique Hotel Glam Eforie Nord

Eforie Nord statiunea vacantelor de vara plina de soare si plaje cu nisip fin! Boutique Hotel Glam din Eforie Nord este un hotel proaspat renovat si adus la standard de hotel modern de 3 stele! Hotelul G

Cazare Eforie Nord - Apartamente Taboo Eforie Nord

Apartamente de Vacanta Taboo - Tip Duplex cu living bucatarie si dormitor, zona linistita la 5 minute de mers pe jos pana la mare. Dotate si Utilate complet.

Cazare Eforie Nord - Casa cu Foisor Eforie Nord

Casa cu Foișor din Eforie Nord se situeazã într-o zonã liniștitã a stațiunii, la 25 minute de mers pe jos pana la plaja! Acceptam tichete de vacanță Sodexo, Edenred, UP Vacanta (Cheque Vacances)

Cazare Eforie Nord - Garsoniera Andu Eforie Nord

Construita exact in scop turistic, garsoniera Andu se afla in incinta Vilei Andrei din Eforie Nord. Cu o suprafata de 50mp garsoniera are tot ce va trebuie pentru vacantele de la malul marii. Statiunea E

Cazare Eforie Nord - Complex Briza Marii Eforie Sud

Cazare la mare aproape de mare gasesti la Complexul Briza Marii din statiunea Eforie Sud. Complex Briza MARII din Eforie Sud ,situat la 150 m de plaja ,va asteapta sa-i fiti oaspeti . Turistii sunt cazat

Cazare Eforie Nord - Casa Ancuța Eforie Nord

Situată în centrul stațiunii Eforie Nord, lângă Hotel Vera și în vecinătatea Hotel Europa, la 3-4 minute de Plaja Belona. Vă rugăm sunați-ne pentru rezervări!

Cazare Eforie Nord - Apartament Apolonia Eforie Nord

Apartament cu vedere la mare!Chiar de la intrarea in apartamentul Apolonia se respira un alt aer... grijile se risipesc si lasa loc unei sederi ambientale de exceptie.

Cazare Eforie Nord - Casa Silvia Eforie Nord

Casa Silvia - Eforie Nord str. Olteniei nr 13 va pună la dispoziție camere, cu 2 si 3 paturi, dotate cu tv, baie, aer condiționat si frigider. Aveți acces la curte cu bucătărie, grătar si parcare.

Cazare Eforie Nord - Apartamente Tuya Residence Eforie Nord

Complex de apartamente Tuya- Conditii de 3 stele in apartamente de lux complet utilate. Zona apartamentelor este Steaua de Mare, la circa 400 de m de plaja

Cazare Eforie Nord - Garsoniera Ianys Eforie Nord

Garsoniera Ianys va asteapta cu conditii foarte bune de cazare, in statiunea Eforie. Locatia este sitiata chiar vis a vis de Sanatoriul Grand fiind aproape atat de centrul cat si de plaja Debarcader.

Cazare Eforie Nord - Casa Mateiana Eforie Nord

Vila Mateiana este situata in cartierul de case, in spatele pieței centrale, o zona destinata in special celor care doresc sa evadeze din stresul cotidian.

Cazare Eforie Nord - Apartament Roxana Eforie Nord

Apartament Roxana Eforie Nord - Eleganta, Confort, Relaxare. Un apartament curat, modern cu terasa individuala, bucatarie, living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie proprie.

Cazare Eforie Nord - Casa Margo

Casa Margo îşi deschide porţile în vara anului 2019 cu mult entuziasm şi dorinţa de a oferi oaspeţilor săi vacanțe de neuitat. Este poziţionată la doar 15 minute de mers până pe malul mării.

Cazare Eforie Nord - Casa Pescarului Eforie Nord

Casa Pescarului din statiunea Eforie Nord va asteapta in vacantele de vara chiar in centrul statiunii langa piata! Distanta pana la plaja Debarcader sau Acapulco este de 4 minute de mers pe jos lejer .

Cazare Eforie Nord - Casa Grande Eforie Nord

Casa Grande reprezinta o unitate de cazare din Eforie Nord care satisface pretentiile si celor mai exigenti turisti.

Cazare Eforie Nord - Complex Marea Neagra Eforie Nord

Complexul Turistic Marea Neagra se afla in statiunea Eforie Nord si va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante minunate alaturi de familie si prieteni. Va asteptam cu mic cu mare la Complex Marea Neagra!

Cazare Eforie Nord - Complex Hotelier Dunarea Eforie Nord

Complexul hotelier Dunarea este situat aproape de gara si la 1 km fata de mare. Complexul Dunarea se intinde pe un teren de 20.000 Mp, inconjurat de pomi si verdeata! Hai la Eforie Nord!

SUS

Website realizat de SEOVISION