Unitati recomandate

ViiLA ANDREI 3* Eforie Nord
Eforie-Nord-Vila-Andrei-01-curte
Hotel Alessia Eforie Nord
Eforie-Nord-Hotel-Alessia-01-thumb
Vila Antaris Eforie Nord
Eforie-Nord-Vila-Antaris
Vila Nobless Eforie Nord
Vila Nobless Eforie Nord
Vila Casa Doina Eforie Nord
Vila Casa Doina
Hotel Azur Eforie Nord
Hotel Azur Eforie Nord

Politica de Confidentialitate

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date și a REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, www.eforieonline.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

Siteul nostru se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul paginii web asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale și a REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare (art.12)

Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

Dreptul de opozitie (art.15);

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de www.EFORIEONLINE.ro in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Siteul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului http://www.eforieonline.ro , precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

 

 

Scopul colectarii datelor

pentru a va anunta actualizarile ofertelor, ofertele speciale, informatii actualizate si alte servicii noi oferite;

pentru a ne ajuta sa va transmitem cea mai buna oferta pentru solicitarea dumneavoastra;

oferirea serviciilor de publicitate/ promovare solicitate de dumneavoastra;

pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;

transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

pentru a livra documentele financiar contabile aferente serviciilor pe care le-ati cerut sau achizitionat;

pentru a solutiona cererile si reclamatiile dumneavoastra.

Eforieonline nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii siteului nostru.

Securitatea datelor colectate si procesate

Eforieonline utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.

www.eforieonline.ro nu vinde, nu schimba si nu  inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Legaturi externe

Site-ul  http://www.eforieonline.ro  poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de a siteului nostru.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca potrivit dreptului comun.

Definitii

Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu character personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Pentru detalii si informaţii ne puteti contacta la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 072230100.

 

 

 

 

 

 

Website realizat de SEOVISION