Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!
 
Oferta extinsa de Case Eforie Nord, Case Eforie Nord, Cazare Gazde, Cazare Gazde Particulari
Casa Florenta Eforie Nord
Casa Florenta din Eforie Nord va intampina in zona Steaua de Mare in zona turistica cu vile situata la doar 200 de metri de plaja recent modernizata si latita.

Casa Cristina Bianca Eforie Nord
Casa particulara Cristina-Bianca este situata in Eforie Nord pe strada B.P. Hasdeu( strada cu piata cum vi din cartier). Va pune la dispozitie pentru inchiriere camere de 2 si 3 locuri.

Casa Dobrescu Eforie Nord
Casa Dobrescu  va asteapta in vacanta in statiunea Eforie Nord. Aceasta este situata ultra-central si va sta la dispozitie cu tot ce trebuie pentru a va face vacantele de vara placute si relaxante!

Casa Daria Eforie Nord
Situata in cartierul de vile Steaua de Mare, Casa particulara Daria va intampina in vacanta de vara cu o curte mare cu foisor si un aer plin de veselie si relaxare!

Casa Dragan Eforie Nord
Casa Dragan va asteapta in vacanta de vara, in statiunea Eforie Nord pe strada Crisului, la o distanta de 10-15 minute pana la plaja Debarcader.Casa Dragan va pune la dispozitie camere cu 2, 3 si 4 locuri.

Casa Capsunica Eforie Nord
CASA CAPSUNICA din Eforie Nord va asteapta sa va petreceti zilele de vacanta de la mare in conditii foarte bune in regim de cazare la particular! Casa este foarte frumoasa si curata!

Casa Eden Eforie Nord
Este o frumoasa locatie, situata la doar 60 de metri de faleza de la Debarcader dar totusi intr-o zona linistita! Casa Eden este special facuta pentru a primi turisti si a va face concediile de neuitat!

Casa cu Castan Eforie Nord
Casa cu Castan va ofera cazare in Eforie Nord fiind situata chiar pe strada Traian la doar 10 minute de mers pe jos, de plaja Belona.
Locatia este special facuta pentru inchiriere!

Casa 2A Eforie Nord
Vila este situată la 10 minute de centrul stațiunii și la 15 minute de plaja Debarcader (strada este cea care duce exact la trecerea de pietoni) și la 5 minute cu autoturismul.

 

 

 

 

 

 

Website realizat de SEOVISION