Singurul site care elimină intermediarii şi comisioanele la cazare în Eforie

A venit vara şi vrei să mergi la mare.
De ce să alegi Eforie Nord? Pentru că oraşul Eforie Nord are plaja Belona, considerată a avea cea mai frumoasă panoramă de pe litoral. Plaja de la Eforie Nord este bună şi este o staţiune dinamică.Cazare Eforie - Fara IntermediariNimic mai simplu, nu trebuie decât să accesezi link-ul cazare din site-ul nostru şi îţi poti alege singur locaţia condiţiile şi perioada vacanţei tale, fără a mai plăti taxe de intermediere sau comisionare.

Eforie Online: site-ul vacanţei tale!

Pe această pagină web veţi găsi informaţii utile despre oferte de cazare în Eforie Nord şi Eforie Sud.

Temperaturile zonei sunt mult moderate de prezenţa mării, imens rezervor cu inerţie termică, care domoleşte căldura excesivă din timpul verii şi ridică temperatura medie în timpul iernii. Astfel, temperatura medie anuală este de 11,1°C. Precipitaţiile atmosferice sunt sub nivelul de 398 litri/mp de apă pe an, ceea ce face din acest ţinut zona cea mai puţin ploioasă a ţării.

Orientarea către răsărit asigură o medie de 300 de ore de soare pe lună vara şi 2189 ore de soare anual, deci cu mult peste limita localităţilor din Europa, situate la aceeaşi altitudine. Atmosfera este intens aerosolizată, cu aeroioni negativi, benefici pentru sănătate.

Apa Mării Negre are o concentraţie de 15,5 grame la litru de săruri minerale. Marea este completată de o plajă generoasă, lipsită complet de maree, ceea ce menţine în bune condiţii nisipul fin de pe plajă şi de pe fundul mării. Lipsa stâncilor şi a unei faune marine primejdioase (rechini, peşti periculoşi) face din litoralul Eforiei un loc ideal pentru practicarea turismului.

Localnicii se ocupă în mod tradiţional de găzduirea turiştilor veniţi în vacanţă, fie că o fac lucrând în hoteluri fie că o fac în propria locuinţă. Astfel oferta de locuri de cazare abundă de oportunităţi foarte variate: fie la hoteluri, fie la pensiuni, vile sau case particulare. Practic orice spaţiu acoperit poate deveni un loc de cazare în Eforie în vacanţă.

Eforie Online - Cu salupa pe Delta Dunarii