Hotel Hefaistos Eforie Nord

Din păcate acest simbol al statiunii Eforie Nord, este închis fiind pus spre vanzare.

Eforie Nord Hotel Hefaistos exterior

Hotel Hefaistos Eforie Nord, prin serviciile de calitate si accesibile oferite, in conditii de doua stele, asigura o sedere placuta si relaxanta turistilor pe litoralul Marii Negre. Situat in centrul statiunii, la aproximativ 650 metri de plaja, Hotel Hefaistos se bucura de o amplasare privilegiata, fiind una dintre cele mai populare locatii de cazare din Eforie Nord, si datorita raportului calitate/pret.

Hotel Hefaistos Eforie Nord dispune de o capacitate generoasa de cazare, putand acomoda 404 persoane in sezonul de varf, in 195 camere duble si 7 apartamente spatioase, in parte complet renovate recent, la cele mai inalte standarde. Indiferent de varianta de cazare aleasa, vezi avea la dispozitie frigider in camera, TV color cu program prin cablu, balcon si grup sanitar individual, dotat cu cabina de dus.

Prin restaurantul propriu, Hotel Hefaistos ofera turistilor un meniu diversificat cu specialitati romanesti si internationale, clientii putand opta pentru pensiune completa la un pret accesibil prin bonuri valorice, disponibile la Receptia hotelului. De asemenea, Hotelul pune la dispozitia clientilor si un bar de zi si o terasa acoperita, destinatii ideale pentru zilele toride de vara.

In sala de conferinte a hotelului, cu o capacitate de 70 locuri, se pot organiza diverse sedinte sau seminarii.

In continuare va invitam sa consultati oferta de cazare a Hotelului Hefaistos Eforie Nord si sa va rezervati online camera sau apartamentul dorit pentru un sejur de neuitat pe litoralul romanesc. Va asteptam cu drag!

Facilitatile Hotelului Hefaistos din Eforie Nord

  • Restaurant Propriu cu Terasa Acoperita
  • Sala Conferinte de 70 Locuri
  • Bar de Zi cu 35 Locuri
  • Terasa Acoperita
  • Parcare Privata
  • Cazare Gratuita pentru Copiii Sub 12 Ani
  • Pat Suplimentar la Cerere
  • Televiziune prin Cablu
  • Spalatorie Proprie

Contact Hotel Hefaistos Eforie Nord:

Telefon: 0241 742 945

Fax: 0241 741 261

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresa: Eforie Nord, Str. 23 August Nr. 6, Jud. Constanta, Romania

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.

0
0
0