Complex Bran Brad Bega Eforie Nord

Complexul hotelier Bran Brad Bega este o locatie moderna, situata la o distanta de circa 50 de metri de plaja Belona, in Eforie Nord si ofera clientilor un sejur relaxant si linistit.

Alege hotelul dorit:

Hotel Bran Eforie Nord
Hotel Bran Eforie Nord
Hotel Brad Eforie Nord
Hotel Brad Eforie Nord
Hotel Bega Eforie Nord
Hotel Bega Eforie Nord
 
Complexul hotelier Bran Brad Bega este o locatie moderna, situata la o distanta de circa 50 de metri de plaja Belona, in Eforie Nord si ofera clientilor un sejur relaxant si linistit. Cele trei corpuri de cladire sunt recent renovate, primitoare si spatioase. 
Complexul dispune de parcare proprie, 186 de camere – 174 duble si 12 single, precum si de 33 de apartamente cu mobilier nou dotate cu aer conditionat, seif in camera, internet wireless, TV, minibar, baie cu dus, uscator de par, telefon. 
Camerele duble standard au pat matrimonial sau doua paturi, nu au balcon si nu au vedere la mare.
Camerele duble superior au pat matrimonial, balcon si vedere la mare.
Apartamentele sunt compuse dintr-un living cu o canapea  si un dormitor cu pat matrimonial. 
Oaspetii pot inota gratuit in piscina in aer liber, situata in dreptul hotelului Bran si se pot relaxa cat e ziua de lunga pe sezlonguri. Daca vor sa serveasca bauturi racoritore sau alcoolice, turistii au la dispozitie un bar in incinta complexului. 
Cele doua restaurante au fiecare o capacitate de 300 de locuri, iar masa din bucataria traditionala romanesca si internationala este servita in sistem bufet suedez si “a la carte”.
Facilitatile sunt multiple: pentru copii este amenajat un loc de joaca, iar baza de tratament moderna situate in incinta complexului este dotata cu Jacuzzi, sauna, baie de aburi, sala de fitness, hidromasaj, masaj de relaxare si masaj anticelulitic. 
Oamenii de afaceri pot inchiria sala de conferinte  dotata cu sistem de sonorizare, videoproiector, retroproiector si WI-FI.
 

Trimite mesaj pe WhatsApp
174
B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 9, Eforie Nord, 905350
0
0
0