Vila Family Eforie Nord

Vila Family este situata in centru, la 8 minute de mers pe jos pana la plaja Belona. Vila Family are in componenta sa 4 camere triple, find ideala pentru familisti, copiii, parinti, bunici si nasii lor. Se inchiriaza minim parter (9 locuri) sau integral (12 locuri). 

Vila-Family-Eforie-NordVila Family Eforie Nord

Vila Family este situata in centru, la 8 minute de mers pe jos pana la plaja Belona. Vila Family are in componenta sa 4 camere triple, fiind ideala pentru familisti, copiii, parinti, bunici si nasii lor. Se inchiriaza minim parter 3 camere triple (9 locuri) sau integral toate camerele (12 locuri). Preturile sunt accesibile. Locatia este ideala si pentru grupuri!

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, loc amenajat de joaca. Curtea este foarte mare si plina de verdeata!

Conditii rezervare: achitarea unui avans in valoare de 25% in contul RO50 BRDE 445S V330 4705 4450, titlar cont Verenca Dorian.

 

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.

Contact Vila Family Eforie Nord: 0723598637.

0
0
0