Vila Cora Eforie Nord

In zona Steaua de Mare, la 5 minute de centru si teatrul de vara si la 500 m de plaja. Vila Corava ofera cazare intr-un ambient placut si linistit. Va punem la dispozitie camere duble, cu baie proprie!!!

Eforie-Nord-Vila-Madalina Vila Cora Eforie Nord

In zona Steaua de Mare, la 5 minute de centru si teatrul de vara si la 500 m de plaja. Vila Corava ofera cazare intr-un ambient placut si linistit. Va punem la dispozitie camere duble, cu baie proprie, apa calda non-stop - centrala - Tv si Ac. Vila mai dispune de foisor, o terasa in curte si una la mansarda, balansoar, gratar, bucatarie utilata pentru turisti.

Check-out pana la ora 10. 00 - Check-in dupa ora 12.00. Disponibilitatea camerelor se discuta la telefon, iar rezervarea este valabila din momentul in care este achitat un avans reprezentand tariful pentru o noapte de cazare/ camera.

Pentru sejururi de 2 zile cazare, tariful este mai mare cu 20 % din pretul afisat.

Va asteptam cu drag!

 

Preturule sunt negociabile in functie de noptile de cazare si/sau camerele ocupate

Copiii pana in 12 ani sunt cazati gratuit in acelasi pat cu parintii

Daca aveti cerinte legate de o camera, vom incerca sa le satisfacem, dar numai in masura in care avem disponibile camere in ziua respectiva de cazare.

Avansul pentru rezervare este de 1 noapte de cazare / camera (avans nereturnabil, cu exceptia renuntarii cu minim 7 zile inaintea inceperii sejurului), plata pentru restul sejurului urmand a se face la momentul cazarii.

Verificarea disponibilitatii unei camere se face telefonic (sau pe email)

0722395565 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – singura sursa autorizata in ceea ce priveste disponibilitatea sunt datele de contact de pe acest site, deci indiferent ceea ce cititi pe siteuri exterioare, verificati disponibilitatea cu un telefon la noi!

Contact Vila Cora Eforie Nord:

Madalina Slabu - Telefon: 0722 395 565 / 0722 735 565

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.

Cartier Mirage MedSpa
0
0
0
  • Cameră 2 locuri
  • Cameră 3 locuri