Vila Tora Eforie Nord

Vila Tora este o constructie noua si va ofera cazare in Eforie Nord. Este situata in zona Steaua de Mare, langa restaurant Trei Brazi, la 200m de plaja Steaua de Mare si 10 min de centrul statiunii. La 100m se afla 2 baze de tratament Efosan si Miraje SPA.

La parterul vilei locuiesc proprietarii.

La primul nivel sunt 4 camere cu bai proprii, lcd, mini frigider, feon, 2 camere duble si 2 camere triple.

La al doilea nivel sunt 2 camere duble si 2 triple cu bai, uscatoare par, mini frigider, tv lcd.

Locatia este dotata cu wi-fi.

Curtea este dotata cu un foisor unde se afla o mini bucatarie, aragaz, frigider, gratar, mese, balansoar, loc joaca copii. Curtea are 4m latime si 12m lungime. Vila se afla pe coltul strazii. Pentru cei interesati facem scufundari de agrement cu instructor profesionist, facebook Nemo diving center

Rezervarea este valabila numai din momentul achitarii unui avans, (informatiile despre numarul de cont le veti primi de la persoana de contact). Plata avansului se va efectua intr-un interval de 48 de ore de la momentul solicitarii turistului si constituie acceptarea conditiilor afisate pt rezervare. Rezervarile se fac numai telefonic. Tarifele la rezervarile efectuate nu se mai modifica. Informatiile de pe internet sunt verificate si veridice. Nu ne asumam nicio raspundere si nu se returneaza niciun fel de plata efectuata din cauza intelegerii gresite a informatiilor sau din motive neintemeiate (vreme nefavorabila sau nerespectarea perioadei rezervate)

Curatenie zilnica in camere

Check -out - 09. 00

Check-in - dupa ora 11. 00

Contact Vila Tora Eforie Nord:

0765138484 - Ramo

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.
0
0
0