Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!

Cu timpul a câștigat popularitate si turiștii veneau special la Napoli pentru a gusta diverse rețete de pizza! Prima pizzerie"Antica Pizzeria Port Alba"s-a deschis pe la 1830 la Napoli si este deschisa si astăzi! La fel si"Da Michele"din 1870.

Associazione Verace Pizza Napoletana - Asociația Adevăratei Pizza menține reguli stricte pentru ingrediente,preparate si coacere!Aceasta Organizație de elita susține ca aluatul de pizza sa fie preparat din faina de grâu de cea mai buna calitate,apa si sare,manual sau prin mixere care nu îl încălzesc!

De asemenea coacerea este permisa numai intr-un cuptor cu lemne fiind incazite cu câteva ore de a fi coapta prima pizza!Prin calitatea ingredientelor, încălzirea prealabila a cuptoarelor, pregătirea manuala chiar in fata dumneavoastră de către pizzaido consacrați si timpul rapid de coacere,PIZZA CORNER se străduiește din plin sa continue aceasta frumoasa tradiție.

Telefon rezervari/ comenzi: 0241741214

Conectare cont

Aboneaza-te la oferte

Abonati-va la newsletter pentru a primii oferte de cazare.

Cazare Tuzla

Cazare Techirghiol

Cazare Costinesti