Casa Ambrozia Eforie Sud

Casa Ambrozia incearca sa va ofere un concediu relaxant si de neuitat, la preturi accesibile tuturor. Situata in spatele teatrului de vara din eforie sud, la circa 5 minute de mers pe jos pina la faleza!

eforie-sud-casa-ambrozia-12eforie-sud-casa-ambrozia-06eforie-sud-casa-ambrozia-05casa-ambrozia-eforie-sud-gcasa-ambrozia-eforie-sud-kcasa-ambrozia-eforie-sud-fcasa-ambrozia-eforie-sud-hcasa-ambrozia-eforie-sud-dcasa-ambrozia-eforie-sud-ucasa-ambrozia-eforie-sud-ocasa-ambrozia-eforie-sud-tcasa-ambrozia-eforie-sud-acasa-ambrozia-eforie-sud-pcasa-ambrozia-eforie-sud-jcasa-ambrozia-eforie-sud-zcasa-ambrozia-eforie-sud-leforie-sud-casa-ambrozia-07casa-ambrozia-eforie-sud-rcasa-ambrozia-eforie-sud-scasa-ambrozia-eforie-sud-icasa-ambrozia-eforie-sud-w

Casa Ambrozia este folosita pentru uzul exclusiv al turistilor, dar gazdele dvs. va stau la dispozitie non stop pentru orice ati avea nevoie. Asiguram menajul zilnic si ne asiguram ca va simtiti bine, scopul nostru este de a pleca de la noi fericiti ca ati petrecut cu adevarat un concediu de vis. Va asteptam cu drag!

Facilitati:

apa calda non stop, bucatarie, piscina, parcare sigura in fata curtii, internet wireless nelimitat gratuit, foisoare...

Tarife:

70 lei in luna iulie, 80 lei in luna august, 50 lei luna septembrie.

Contact Casa Ambrozia Eforie Sud:  email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau facebook vidu camelia.

Pentru telefon accesati butonul albastru! 

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.


Trimite mesaj pe WhatsApp
536
0
0
0
  • Cameră 2 locuri
  • Cameră 3 locuri