Apartament Anda Eforie Nord

Apartamentul "ANDA" este amplasat ultra central la 5 minute de plaja Belona lângă Hotel Europa, din Eforie Nord, pe o stradă comercială. Locaţia este compusă din 3 camere, hol baie şi bucătărie.

Eforie-Nord-Apartament-AndaApartament Anda Eforie Nord

Apartamentul "ANDA" este amplasat ultra central la 5 minute de plaja Belona lângă Hotel Europa, din Eforie Nord, pe o stradă comercială. Locaţia este compusă din 3 camere, hol baie şi bucătărie. Capacitatea de cazare este de max. 8 persoane.

 

 

Apartamentul   "ANDA" este amplasat ultra central la 5 minute de plaja Belona lângă Hotel Europa, din Eforie Nord, pe o stradă comercială. Locaţia este compusă din 3 camere, hol baie şi bucătărie. Capacitatea de cazare este de max. 8 persoane. Camerele dispun de câte un pat matrimonial iar la cerere două dintre camere pot fi suplimentate cu câte un pat de o persoană. Toate camerele dispun de balcon, tv şi climatizare.

Întreaga locaţie se închiriază la cheie iar pana la 01 iulie camerele se inchiriaza si individual.

Contact Apartament Anda Eforie Nord:

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Numar telefon: 0723 581 858
                         0766 254 176

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.

0
0
0