Produse profesionale de curatenie pe litoral

DAXI CLEANING SRL CONSTANTA
Infiintata in anul 2003, Daxi Cleaning SRL Constanta este importator si distribuitor a propriilor branduri, cat si a brandurilor din import exclusiv pe piata romaneasca!

DAXI CLEANING SRL CONSTANTA

Infiintata in anul 2003, Daxi Cleaning SRL Constanta este importator si distribuitor a propriilor branduri, cat si a brandurilor din import exclusiv pe piata romaneasca, din categoria FMCG ( produse de curatenie, intretinere, cosmetice, menaj, accesorii pentru casa , bricolaj, odorizare, incalzire), cu o experienta de peste 14 ani in comertul traditional si piata de retail a retelelor nationale si internationale ( Leroy Merlin Romania, Carrefour Romania, Cora Romania, Supeco Investment, Praktiker Romania si din 2017 eMag).

Daxi Cleaning isi prorune sa ofere clientilor, achizitionarea unor produse de curatenie si pentru fose septice, odorizarizanti, accesorii si produse cosmetice, produse de calitate la cele mai bune preturi.

Este importator direct pentru 90% din gama de produse pe care o comercializeaza, gama de detergenti casnici si profesionali, dar si a produselor cosmetice, avand exclusivitate in Romania, ceea ce ii confera avantajul unor preturi competitive.

Date de contact: Sediul social; Constanta , str. Poporului nr 108 Adresa depozit: Bd. I.C. Bratianu nr. 45 tel.

fax: 0241 554 111 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. www.cleaningromania.ro

5
7
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0
0
0
spring-produse-de-curatenie-pe-litoral-1spring-produse-de-curatenie-pe-litoral-2spring-produse-de-curatenie-pe-litoral-3spring-produse-de-curatenie-pe-litoral-4luminia-produse-de-curatenie-pe-litoral-bluminia-produse-de-curatenie-pe-litoral-cluminia-produse-de-curatenie-pe-litoral-dluminia-produse-de-curatenie-pe-litoral-eluminia-produse-de-curatenie-pe-litoral-fluminia-produse-de-curatenie-pe-litoral-g3df-tenso-desodorizante-produse-de-curatetenso-produse-de-curatenie-pe-litoral-bcloromax-produse-de-curatenie-pe-litoralconfort-produse-de-curatenie-pe-litoral-bconfort-produse-de-curatenie-pe-litoral-rconfort-produse-de-curatenie-pe-litoral-iconfort-produse-de-curatenie-pe-litoral-yconfort-produse-de-curatenie-pe-litoral-kconfort-produse-de-curatenie-pe-litoral-hkh7-eforie-onlinekh7-produse-de-curatenie-pe-litoraldobla-produse-de-curatenie-pe-litoral-bdobla-produse-de-curatenie-pe-litoral-ldobla-produse-de-curatenie-pe-litoral-mdobla-produse-de-curatenie-pe-litoral-zdobla-produse-de-curatenie-pe-litoral-a