Complex Balnear Sfanta Elena de la Mare Costinesti

Centrul de diagnostic si tratament recuperator este situat la 50 m de malul marii, zona Costinesti in apropierea manastirii Sf. Elena de la Mare, intr-un cadru mirific. Localizarea este propice relaxarii!!!

Restaurantul omologat ** este decorat cu elemente clasice şi dotari moderne si este un loc unde se pot servi preparate atent lucrate, după reţete tradiţionale româneşti, dar şi din bucătăria internaţională; - Baza de Tratament şi Relaxare foloseşte pentru oaspeţii noştri, toate noutăţile în materie de sănătate.

-Serviciile medicale de diagnostic si tratament sunt asigurate de medici specilisti in balneo-fizioterapie, recuperare fizica, kineto-terapie, boli interne, nutritie, echografie, termografie, recoltare analize de lab etc. -Recomandarile pentru tratamente vor fi deservite prin proceduri de: kinetoterapie, gimnastica in bazin, bai de namol de Tehirghiol , bai galvanice, masaje, bai de plante, ozonoterpie, laserterapie, magnetodiaflux, electroterapie si ultrasunete etc.

Centrul de diagnostic si tratament recuperator este situat la 50 m de malul marii, zona Costinesti in apropierea manastirii Sf. Elena de la Mare, intr-un cadru mirific. Localizarea este propice relaxarii si terapiilor pentru refacerea trupului si sufletului; aici cura heliomarina si aerosolii marini sunt disponibili in regim permanent .

Locatia, ce ofera conditii optime pentru odihna si relaxare, tratament si recuperare, isi deschide portile catre publicul larg incepand cu 1 mai 2016.

Complexul de 3 stele are o capacitate de 25 camere duble si single, bazin cu apa terapeutica de mare. Camerele sunt spaţioase şi combină mobilierul clasic şi elegant cu facilităţile moderne: acces la internet-wirless, cablu TV, TV, balcon cu vedere la mare, baie proprie cu apa cada sau duş, frigider, încălzire centrala si aer conditionat. ACTIVITATEA IN BAZA DE TRATAMENT • reabilitare fizica , kinetoterapie – gimnastica medicala • recuperare balneo-fizio-terapie si hidrokinetoterapie • refacere-reabilitare – detoxifiere – incarcare spirituala REABILITARE FIZICA , KINETOTERAPIE – GIMNASTICA MEDICALA Tehnici de kinetoterapie individuala si de grup, activa si pasiva pe segmente corporale sau globala cu rol important in refacerea si reabilitarea organismului dupa diverse stari patologice: postaccidente vasculare, posttraumatisme sau in cazul bolilor neurologice, refacere musculara si osteoarticulara in afectiuni neurologice si ortopedice.

Gimnastica medicala cu efect de tonifiere musculara, cresterea mobilitatii corpului, accelerarea arderilor si ameliorarea vascularizatiei si circulatiei generale. RECUPERARE BALNEO-FIZIO-HIDROKINETOTERAPIE Balneo hidroterapia in ozon – galvano terapie, impachetari corporale terapeutice - namol de Techirghiol, bai de plante naturale cu efecte multiple de miorelaxare, detoxifiere, drenaj limfatic si relaxare, masaje medicale si de relaxare. Proceduri fizioterapie clasice : electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, ultrasunete, unde scurte, etc si moderne HIDROTERAPIE IN OZON . REFACERE-REABILITARE – DETOXIFIERE – INCARCARE SPIRITUALA

Relaxarea este un concept destul de larg folosit in toate ariile de recuperare.

Scopul obtinerii relaxarii : mentale, musculare si a pielii este in anumita masura la fel de important ca si detoxifierea organismului. Starea de relaxare actioneaza in principal ca tratament impotriva stresului. In mediile lucrative cu inalte grade de poluare sau de stres acest departament de relaxare tinde sa obtina caracter obligatoriu. TONUSUL PSIHIC SI FIZIC ESTE IN PERMANENTA INTERDEPENDENTA.

Calitatea si durata vietii sunt dependente de obiceiurile de viata sanatoase – igiena alimentara, corporala si conditia fizica se reflecta in starea de bine generala. Vreti sa aveti o greutate optima, fara tesut adipos , fara celulita, cu o forta musculara buna, sa respirati usor iar sistemele locomotor, nervos, cardiovascular , endocrin sa functioneze cat mai aproape de normal. Va asteptam sa va adresati fiziokinetoterapeutului si specialitatilor inrudite pentru ca tonusul dumneavoastra general sa amprenteze pozitiv fiecare zi iar perceptia asupra propriei persoane se va imbunatati considerabil.

3

Trimite mesaj pe WhatsApp
429
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
25
25
20
 • Cameră 1 loc
 • Cameră 2 locuri
 • Camere cu baie
 • Frigider
 • Internet WI-FI
 • Loc joaca copii
 • Parcare
 • Aer conditionat
 • Baie cu dus
 • Balcon
 • Frigider
 • Internet WI-FI
 • Uscator de par
 • Terasa
 • Tv
sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-8sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-7sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-22sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-20sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-15sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-3sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-5sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-9sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-4sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-21sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-19sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-18sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-17sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-1sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-16sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-14sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-13sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-12sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-2sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-6sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-10sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-11sfanta-elena-de-la-mare-costinesti-a3018004016165631217983241104450345n3022339616165630951316601617142713o