Vila Andrei - Eforie Online - site-ul vacantei la mare! (2)

Viila Andrei din Eforie Nord este poziționată, în centrul stațiunii, la km 0 , la o distanță de 250m de plaja,în dreptul plajelor,modernizate și reabilitate, ele fiind latite cu 120 m.
Va asteptam cu drag!

Eforie Nord este una dintre cele mai cautate statiuni a litoralului românesc, poziționată la aproximativ 12 km de Constanta, pe drumul de legatura cu orașul Mangalia. De asemeni este o stațiune balneara renumita atat in tara, cat si in strainatate.

  Eforie Nord este stațiunea preferată a familiei tipic românești, motiv ce ne-a determinat sa construim aici Viila Andrei. 

  Distanta pana la plaja o parcurgeți in aproximativ 5 min, iar în drumul către plaja ve ti descoperi o sumedenie de magazine pline de suveniruri, terase si cafenele.

  Viila Andrei are o capacitate de 23 camere. Camerele dispun de baie cu dus, aer conditionat, tv, minifrigider. Pt oaspeții ei, Viila Andrei ofera parcare si wi fi gratuit. De asemeni dispunem de o terasă plina de vegetație, cu o capacitate de 40 locuri. In vecinătatea vilei ve-ti găsi un parc cu loc de joaca pt copii și aparate fitness pt adulți.

  Vila va ofera si posibilate de grătar si o mica bucătărie, unde va puteti pregăti micul dejun.

  Rezervarile încep in luna aprilie si se incheie la începutul lunii septembrie, si se pot face zilnic intre orele 9 -20.Persoanele care nu reusesc sa ia legatura cu noi, sunt rugate să lase un mesaj si vor fi sunați in cel mai scurt timp.

  Pt.rezervari : 0722435185.

3

Trimite mesaj pe WhatsApp
13
str. M. Kogalniceanu 26
23
23
17
  • Cameră 2 locuri
  • Cameră 3 locuri
  • Garsonieră