Hotel Vraja Marii Eforie Nord

Hotelul Vraja Marii din Eforie Nord una dintre locatiile cele mai cautate in special de familisti pentru pozitia pe care o are fata de mare si plaja.
     Situat chiar langa fasia de nisip, hotelul ofera o priveliste linistitoare. Daca sunteti cazati in camerele cu vedere la mare, puteti vedea rasaritul chiar de pe balcon sau va puteti bea cafeaua de dimineata respirand briza marii, iar noaptea puteti asculta sunetul valurilor.
     Cele 30 de camere duble sunt dotate cu televizor, paturi twin, minibar si baie cu dus. Parcarea este asigurata de hotel, contra cost, iar cazarea se face la receptie 24 de ore din 24. 
     In camera dubla pot petrece sejurul doi adulti si doi copii cu un pat suplimentar. Copiii de pana la 7 ani au gratuitate la cazare, iar cei de pana la 12 ani neimpliniti platesc jumatate din tariful de cazare pentru un adult.
2
354
Plaja Belona, Eforie Nord, 905350
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
30
30
0
prezentare-1prezentare-2prezentare-3prezentare-4prezentare-5prezentare-6receptie-si-hol-1receptie-si-hol-2receptie-si-hol-3receptie-si-hol-4receptie-si-hol-5receptie-si-hol-6receptie-si-hol-7receptie-si-hol-8receptie-si-hol-9camera-unu-1camera-unu-2camera-unu-3camera-unu-4camera-unu-5camera-unu-6camera-unu-7camera-unu-8camera-doi-1camera-doi-2camera-doi-3camera-doi-4camera-doi-5camera-doi-6camera-trei-1camera-trei-2camera-trei-3camera-trei-4camera-trei-5camera-trei-6camera-trei-7