Hotel Venus Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord este cea mai potrivita pentru un sejur alaturi de familie si prieteni. Aflat la numai 30 de metri de plaja, pe faleza, hotelul Venus din Eforie Nord va asteapta in acest sezon estival sa va petreceti o vacanta in conditii avantajoase, cu un raport calitate-pret foarte bun.
     Hotelul este inconjurat de verdeata si privelistea este superba si este destinat persoanelor cu buget restrains.    
     Cele 115 spatii de cazare sunt pozitionate pe trei niveluri plus parter si au o capacitate de 230 de locuri. Jumatate dintre ele au vedere la mare, jumatate spre statiune. 
     Camerele fara balcon sunt situate la parter, iar cele cu balcon la etaje si au paturi twin, TV, baie cu dus si la cererere puteti beneficia si de frigider in limita dispoibilului.
     Masa poate fi servita la restaurantul hotelului.
     Nu se accepta animale de companie.
2
298
B-dul Tudor Vladimirescu, Eforie Nord, 905350
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
115
115
0
prezentare-1prezentare-2prezentare-3autoservire-1autoservire-2autoservire-3autoservire-4autoservire-5receptie-si-hol-1receptie-si-hol-2receptie-si-hol-3receptie-si-hol-4receptie-si-hol-5camera-dubla-1camera-dubla-2camera-dubla-3camera-dubla-4camera-dubla-5camera-dubla-6camera-dubla-7camera-dubla-2-1camera-dubla-2-2camera-dubla-2-3camera-dubla-2-4camera-dubla-2-5camera-dubla-2-6