Hotel Capitol Eforie Sud

Aveti un buget redus pentru vacanta si vreti se va cazati la un hotel de 2 stele in statiunea Eforie Sud?
     Hotelul Capitol este potrivit pentru destinatia dumneavoastra de concediu, in aceasta vara. 
     Amplasat intr-o zona sigura a statiunii, hotelul va ofera tot ce aveti nevoie pentru un sejur linistit, departe de agitatia obisnuita din celelalte statiuni. 
Receptia este deschisa 24 de ore din 24, asa ca indiferent de ora la care plecati de acasa, gasiti aici gazde primitoare gata sa va ofere cazare la orice ora din zi si din noapte.
     Cele 112 camere duble sunt dispuse pe trei etaje si chiar daca nu toate au vedere la mare, va ofera o priveliste calma, hotelul fiind inconjurat de verdeata multa si copaci la umbra carora va puteti racori daca vreti sa faceti plimbari in apropiere. Spatiile de cazare sunt dotate cu televizor, masute, paturi twin, scaune si au bai proprii. Frigiderul se poate inchiria la cerere, in limita disponibilitatii. 
     Restaurantul este foarte spatios, iar bucatarii pregatesc meniuri diversificate, pe toate gusturile. Daca vreti sa beti racoritoare sau alcool, barul din incinta hotelului va sta la dispozitie.
2
165
Str. Faleza nr. 6
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
112
112
0
prezentare-1prezentare-2prezentare-3receptie-si-hol-1receptie-si-hol-2receptie-si-hol-3receptie-si-hol-4receptie-si-hol-5hol-1hol-2hol-3restaurant-intrarerestaurant-1restaurant-2restaurant-3restaurant-4restaurant-5restaurant-6camera-1camera-2camera-3camera-4camera-5camera-6camera-7camera-8