Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!

Choco Kebab Eforie Nord

NOU in Eforie Nord( Adresa: Str. Brizei mai jos de statia de taxiuri din Centru! CHOCO MAGIA – Rasfat cu cele mai delicioase deserturi: CHOCO KEBAB: Un rulou mare de ciocolata italiana este “exfoliat”, iar fulgii se adauga intr-o clatita speciala, asemenea carnii in lipie.

Pe langa ciocolata, puteti alege diferite topping-uri, frisca, bombonele glazurate, alune, fulgi de cocos, fructe de padure si marshmallow, echivalente cu sosul si legumele din kebab-ul obisnuit si GAUFRE: Vafa calda cu aroma imbietoare de vanilie, la care se adauga Nutella, alune, cocos sau diferite topping-uri.  V-am facut pofta nu-i asa?

Trebuie neaparat incercat! 

0
0
0
choco-kebab-eforie-nord-20choco-kebab-eforie-nord-18choco-kebab-eforie-nord-17choco-kebab-eforie-nord-6choco-kebab-eforie-nord-8choco-kebab-eforie-nord-16choco-kebab-eforie-nord-15choco-kebab-eforie-nord-7choco-kebab-eforie-nord-14choco-kebab-eforie-nord-28choco-kebab-eforie-nord-10choco-kebab-eforie-nord-9choco-kebab-eforie-nord-25choco-kebab-eforie-nord-24choco-kebab-eforie-nord-21choco-kebab-eforie-nord-12choco-kebab-eforie-nord-22choco-kebab-eforie-nord-11choco-kebab-eforie-nord-29choco-kebab-eforie-nord-4choco-kebab-eforie-nord-5choco-kebab-eforie-nord-3choco-kebab-eforie-nord-13choco-kebab-eforie-nord-27choco-kebab-eforie-nord-28choco-kebab-eforie-nord-27choco-kebab-eforie-nord-26choco-magia-2choco-magia-1choco-kebab-eforie-nord-2

 

 

 

 

 

 

Website realizat de SEOVISION