VILA JENNIFER EFORIE NORD
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
VILA RYANNA EFORIE NORD
HOTEL LUCAS EFORIE NORD
Vila Plaja Azur Eforie Nord
Vila Suciu Eforie Nord
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
Hotel Clas Eforie Nord
Hotel Allegro Eforie Nord
Pensiunea Ani Eforie Nord
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
Vila Green House 1 Eforie Nord
Hotel Confort Eforie Nord
Complex Briza Marii Eforie Sud
Pensiunea Meridian Eforie Nord
Vila Miraky Eforie Nord
Hotel Aqua Eforie
HOTEL GRAND EFORIE NORD
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Hotel Mirage Eforie Nord
Vila Coralis Eforie Nord
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!

Eforie-Nord-Vila-CovasnaVila Covasna Eforie Nord

Vila Covasna este situata chiar in centrul statiunii Eforie Nord (str. republicii nr. 24), la 3-5 minute de plaja Belona. Toate camerele dispun de baie proprie, frigider, tv prin cablu si balcon la camerele duble. la parterul vilei va punem la dispozitie o bucatarie complet utilata si dotata, unde sa va pregatiti singuri preparatele dorite.

Camerele dispun de baie proprie, frigider, tv prin cablu si balcon la camerele duble. la parterul vilei va punem la dispozitie o bucatarie complet utilata si dotata, unde sa va pregatiti singuri preparatele dorite. Vila este situata in dreptul plajelor reabilitate si modernizare. Va asteptam cu drag la Eforie la Vila Covasna!

Vila Covasna va ofera cazare in 7 camere dispuse pe 2 nivele astfel: etajul unu este format din 3 camere duble si o camera cu patru locuri, iar etajul doi are 2 camere duble, o camera tripla si un living spatios unde va puteti pregati si savura cafeaua in fiecare zi. Camerele pot fi dotate cu pat suplimentar la cerere.

Servicii si Facilitati:

Pentru ca ne intereseaza siguranta dumneavoastra, vila este prevazuta cu camere de luat vederi pe tot exteriorul, pentru un plus de confort.

Preturile sunt cuprinse intre 60-170 ron, in functie de perioada aleasa de dumneavoastra. Va asteptam cu drag pentru a petrece un concediu de neuitat in Vila Covasna din Eforie Nord.

Contact Vila Covasna Eforie Nord:

Nume contact: Bianca

Telefon:  0723/500840 

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.