Vila Coralis Eforie Nord
Hotel Confort Eforie Nord
Vila Green House 1 Eforie Nord
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
Hotel Aqua Eforie
Complex Briza Marii Eforie Sud
Vila Suciu Eforie Nord
VILA JENNIFER EFORIE NORD
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Vila Plaja Azur Eforie Nord
Vila Miraky Eforie Nord
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
Hotel Mirage Eforie Nord
Hotel Clas Eforie Nord
Pensiunea Meridian Eforie Nord
Pensiunea Ani Eforie Nord
VILA RYANNA EFORIE NORD
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
Hotel Allegro Eforie Nord
HOTEL GRAND EFORIE NORD
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
HOTEL LUCAS EFORIE NORD
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!

Corner Pizza Eforie Nord

pizzaria corner eforie nord Corner Pizza Eforie Nord

Terasa Corner este o pizzeria situata in centrul stațiunii Eforie Nord str. Republicii nr 63-69.Pizzeria Corner oferă clienților săi o gama larga de preparate. Dar specialitatea sa este îndeosebi pizza. Pizza este originala din Italia,istoria ei începând cu aducerea roșiilor din America in secolul XVI. In secolul XVIII săracii din Napoli obișnuiau sa pună sos de roșii pe pâinea lor plata, coapta la foc de lemne. Așa s-a născut Pizza!

Cu timpul a câștigat popularitate si turiștii veneau special la Napoli pentru a gusta diverse rețete de pizza! Prima pizzerie"Antica Pizzeria Port Alba"s-a deschis pe la 1830 la Napoli si este deschisa si astăzi! La fel si"Da Michele"din 1870.

Associazione Verace Pizza Napoletana - Asociația Adevăratei Pizza menține reguli stricte pentru ingrediente,preparate si coacere!Aceasta Organizație de elita susține ca aluatul de pizza sa fie preparat din faina de grâu de cea mai buna calitate,apa si sare,manual sau prin mixere care nu îl încălzesc!

De asemenea coacerea este permisa numai intr-un cuptor cu lemne fiind incazite cu câteva ore de a fi coapta prima pizza!Prin calitatea ingredientelor, încălzirea prealabila a cuptoarelor, pregătirea manuala chiar in fata dumneavoastră de către pizzaido consacrați si timpul rapid de coacere,PIZZA CORNER se străduiește din plin sa continue aceasta frumoasa tradiție.

Telefon rezervari/ comenzi: 0241741214