HOTEL LUCAS EFORIE NORD
VILA RYANNA EFORIE NORD
HOTEL GRAND EFORIE NORD
Vila Green House 1 Eforie Nord
Hotel Clas Eforie Nord
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
Pensiunea Ani Eforie Nord
Vila Miraky Eforie Nord
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
Complex Briza Marii Eforie Sud
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
Vila Suciu Eforie Nord
Vila Plaja Azur Eforie Nord
Hotel Allegro Eforie Nord
Pensiunea Meridian Eforie Nord
Vila Coralis Eforie Nord
Hotel Mirage Eforie Nord
Hotel Confort Eforie Nord
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
VILA JENNIFER EFORIE NORD
Hotel Aqua Eforie
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> COPY CODE SNIPPET
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!
Choco Kebab Eforie Nord

Choco Kebab Eforie Nord

NOU in Eforie Nord( Adresa: Str. Brizei mai jos de statia de taxiuri din Centru! CHOCO MAGIA – Rasfat cu cele mai delicioase deserturi: CHOCO KEBAB: Un rulou mare de ciocolata italiana este “exfoliat”, iar fulgii se adauga intr-o clatita speciala, asemenea carnii in lipie.

Pe langa ciocolata, puteti alege diferite topping-uri, frisca, bombonele glazurate, alune, fulgi de cocos, fructe de padure si marshmallow, echivalente cu sosul si legumele din kebab-ul obisnuit si GAUFRE: Vafa calda cu aroma imbietoare de vanilie, la care se adauga Nutella, alune, cocos sau diferite topping-uri.  V-am facut pofta nu-i asa?

Trebuie neaparat incercat! 

0
0
0
choco-kebab-eforie-nord-20choco-kebab-eforie-nord-18choco-kebab-eforie-nord-17choco-kebab-eforie-nord-6choco-kebab-eforie-nord-8choco-kebab-eforie-nord-16choco-kebab-eforie-nord-15choco-kebab-eforie-nord-7choco-kebab-eforie-nord-14choco-kebab-eforie-nord-28choco-kebab-eforie-nord-10choco-kebab-eforie-nord-9choco-kebab-eforie-nord-25choco-kebab-eforie-nord-24choco-kebab-eforie-nord-21choco-kebab-eforie-nord-12choco-kebab-eforie-nord-22choco-kebab-eforie-nord-11choco-kebab-eforie-nord-29choco-kebab-eforie-nord-4choco-kebab-eforie-nord-5choco-kebab-eforie-nord-3choco-kebab-eforie-nord-13choco-kebab-eforie-nord-27choco-kebab-eforie-nord-28choco-kebab-eforie-nord-27choco-kebab-eforie-nord-26choco-magia-2choco-magia-1choco-kebab-eforie-nord-2