Complex Briza Marii Eforie Sud
Pensiunea Ani Eforie Nord
Hotel Clas Eforie Nord
Vila Plaja Azur Eforie Nord
HOTEL GRAND EFORIE NORD
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
Vila Green House 1 Eforie Nord
Vila Miraky Eforie Nord
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Pensiunea Meridian Eforie Nord
Hotel Allegro Eforie Nord
Vila Coralis Eforie Nord
Vila Suciu Eforie Nord
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
VILA JENNIFER EFORIE NORD
Hotel Aqua Eforie
VILA RYANNA EFORIE NORD
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
HOTEL LUCAS EFORIE NORD
Hotel Confort Eforie Nord
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
Hotel Mirage Eforie Nord
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!

Bijulim - Vise din portelan, decorate manual

Portelanul de Limoges Franta este de mai bine de 250 de ani, un simbol, o emblema a calitatii si a bunului gust. Imperfectiunea firului de praf (caolinul) se metamorfozeaza printr-un proces artistic plin de migala si talent in arta, in bijuterii si obiecte decorative de o finete uluitoare. Temperaturile ridicate de coacere (peste 800 de grade Celsius) supun pigmentii pretiosi (argint, platina, aur) la o contopire completa cu emailul portelanului, din aceasta imbratisare luand nastere bijuterii fine, elegante, rafinate, non alergene, durabile si unice. Nimic nu afecteaza stralucirea portelanului decorat: nici valurile marii, nici parfumul, nici soarele, nici aerul  - el ramane intact si se incapataneaza sa dainuie peste veacuri.

Un strop de cunoastere din Franta si multa daruire si dragoste autohtona fac din acest material nobil o arta, o sursa de zambet si eleganta.
Alegeti sa purtati accesorii unicate, fine si nobile, decorate manual, cu dragoste si migala! Descoperiti o lume a artei, a bunului gust si a rafinamentului frantuzesc!
Visati bijuteriile sau cadoul perfect si vizitati-ne in Centrul Comercial Maritimo, vis-a-vis de Brise, Facebook sau pe site-ul nostru, www.bijulim.ro.
Program:
L-D – 10.00 - 22.00
Contact:
Tel: 0740 070 088
www.bijulim.ro