Hotel Allegro Eforie Nord
Vila Miraky Eforie Nord
Vila Green House 1 Eforie Nord
Pensiunea Meridian Eforie Nord
Pensiunea Ani Eforie Nord
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
Vila Plaja Azur Eforie Nord
HOTEL LUCAS EFORIE NORD
HOTEL GRAND EFORIE NORD
Hotel Mirage Eforie Nord
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
Complex Briza Marii Eforie Sud
VILA JENNIFER EFORIE NORD
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
Hotel Confort Eforie Nord
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Hotel Aqua Eforie
Hotel Clas Eforie Nord
Vila Coralis Eforie Nord
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
VILA RYANNA EFORIE NORD
Vila Suciu Eforie Nord
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!
Apartament Maya Eforie Nord

Apartament Maya Eforie Nord

Apartamentul Maya din Eforie Nord va asteapta sa va petreceti vacanta de vara in conditii de cazare foarte bune. Apartamentul este situat ultracentral, distanta pana la plaja de la Belona fiind de 350 metri. In fata apartamentului este un parc plin de verdeata!

 

Apartamentul este situat ultracentral si va pune la dispozitie 2 camere complet utilate cu aer conditionat, tv, frigider si masina de spalat. Apartamentul se inchiriaza la cheie avand acces si la bucatatie utilata complet iar parcarea se face chiar in fata blocului! Apartamentul este foarte curat fiind folosit doar pentru inchiriat! Preturile sunt foarte accesibile si se negociaza in functie de perioada in care doriti sa veniti car si de numarul de zile rezervate!

Contact: 0724044144- Marcela

Str. M. Kogalniceanu
0724044144
2
1
1
apartament-maya-eforie-nord-2apartament-maya-eforie-nord-3apartament-maya-eforie-nord-4apartament-maya-eforie-nord-5apartament-maya-eforie-nord-6apartament-maya-eforie-nordapartament-maya-eforie-nord-1apartament-maya-eforie-nord-7apartament-maya-eforie-nord-8apartament-maya-eforie-nord-eforieonline-2apartament-maya-eforie-nord-eforieonline
  • Acces bucatarie
  • Frigider
  • Parcare
  • Aer conditionat
  • Baie cu cada
  • Tv