Vila Miraky Eforie Nord
Hotel Aqua Eforie
Vila Suciu Eforie Nord
Pensiunea Meridian Eforie Nord
VILA JENNIFER EFORIE NORD
Vila Green House 1 Eforie Nord
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
Hotel Mirage Eforie Nord
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
Hotel Clas Eforie Nord
Pensiunea Ani Eforie Nord
HOTEL LUCAS EFORIE NORD
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
Vila Plaja Azur Eforie Nord
Hotel Allegro Eforie Nord
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Hotel Confort Eforie Nord
Vila Coralis Eforie Nord
HOTEL GRAND EFORIE NORD
Complex Briza Marii Eforie Sud
VILA RYANNA EFORIE NORD
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!

Unitati de alimentatie publica si magazine Eforie Nord si Sud

Bijulim - Vise din portelan, decorate manual

Portelanul de Limoges Franta este de mai bine de 250 de ani, un simbol, o emblema a calitatii si a bunului gust. Imperfectiunea firului de praf (caolinul) se metamorfozeaza printr-un proces artistic plin de migala si talent in arta, in bijuterii si obiecte decorative de o finete uluitoare. Temperaturile ridicate de coacere (peste 800 de grade Celsius) supun pigmentii pretiosi (argint, platina, aur) la o contopire completa cu emailul portelanului, din aceasta imbratisare luand nastere bijuterii fine, elegante, rafinate, non alergene, durabile si unice. Nimic nu afecteaza stralucirea portelanului decorat: nici valurile marii, nici parfumul, nici soarele, nici aerul  - el ramane intact si se incapataneaza sa dainuie peste veacuri.

Citește mai departe...

Dentanova Eforie NordDentanova Eforie Nord

Un zambet este adesea esentialul. Esti platit cu un zambet. Esti rasplatit cu un zambet. Esti insufletit de un zambet... Calitatea zambetului dumneavoastra este misiunea noastra!!! DENTANOVA - CENTRU REGIONAL STOMATOLOGIC se afla intr-un angajament permanent cu dumneavoastra, de a va pune la dispozitie servicii premium, executate cu profesionalism si daruire, cu aparatura de inalta performanta si cele mai noi materiale din domeniul stomatologiei, implantologiei, chirurgiei si esteticii dentare.

Citește mai departe...

Eforie Nord Doctor FishDoctor Fish Eforie Nord

Fish Spa-ul este o metoda noua de ingrijire a pieli si relaxare a pestelui Garra Rufa (Pestele Doctor). Este o metoda 100% naturala a ingrijiri pielii si a unui masaj placut fara unelte sau chimicale. Pestii Garra Rufa nu au dinti (ei nu musca si nu provoaca nici un fel de durere). Pestele Doctor va ofera un peeling si un masaj linistitor in timp ce ciugulesc pielea. La sfarsitul fiecarei sedinte, piele devine mai sanatoasa si mai fina. Saliva acestora contine diathanol care intinereste pielea.

Citește mai departe...

Eforie Nord Magazin PetShopMagazin Pet-Shop Eforie Nord

Magazinul Pet-Shop este situat in Eforie Nord strada I.G.Duca nr 2A chiar langa alimentara "La doi pasi". Gasiti tot ce aveti nevoie pentru animalele de companie, de la tratamente medicale pana la orice fel de hrana sau colivii, acvarii si articole de pescuit.

Citește mai departe...

Choco Kebab Eforie Nord

NOU in Eforie Nord( Adresa: Str. Brizei mai jos de statia de taxiuri din Centru! CHOCO MAGIA – Rasfat cu cele mai delicioase deserturi: CHOCO KEBAB: Un rulou mare de ciocolata italiana este “exfoliat”, iar fulgii se adauga intr-o clatita speciala, asemenea carnii in lipie.

Citește mai departe...

Eforie Nord Magazin Alimentar La Doi PasiMagazin Alimentar la Doi Pasi Eforie Nord

Magazinul La Doi Pasi este franciza Metro si se afla pe strada I.G.Duca nr 2A chiar langa piata. Magazinul va asteapta cu marfuri alimentare si nealimentare la preturi de Metro.

Citește mai departe...