HOTEL LUCAS EFORIE NORD
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Hotel Allegro Eforie Nord
HOTEL GRAND EFORIE NORD
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
VILA JENNIFER EFORIE NORD
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
Vila Coralis Eforie Nord
Vila Green House 1 Eforie Nord
Vila Suciu Eforie Nord
Hotel Mirage Eforie Nord
Hotel Clas Eforie Nord
Vila Plaja Azur Eforie Nord
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
Pensiunea Ani Eforie Nord
Hotel Confort Eforie Nord
Pensiunea Meridian Eforie Nord
Vila Miraky Eforie Nord
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
Complex Briza Marii Eforie Sud
VILA RYANNA EFORIE NORD
Hotel Aqua Eforie
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!

Restaurante, baruri, discoteci, terase si cluburi din Eforie Nord

Eforie-Nord-Restaurant-Plaja-AzurRestaurant Plaja Azur Eforie Nord

Restaurantul Plaja Azur*** din Eforie Nord, cu specific pescaresc. Este situat pe plaja Marii Negre intre Eforie Nord si Eforie Sud. Va asteptam intr-un loc exclusivist pentru a servi preparatele noastre pescaresti si traditionale. Suntem cea mai buna alegere pentru a va organiza evenimentele importante din viata dvs.

 

Citeste mai multe...

Restaurant Diamond Ballroom Eforie Nord

Eforie Nord Diamond BallroomRestaurant Diamond Ballroom Eforie Nord

Primul salon oficial de nunti sau evenimente, deschis in Eforie Nord. DIAMOND. Salonul are o capacitate de 200 de locuri + 20. Se afla chiar in centrul statiunii Eforie Nord pe Bld. Republicii. La nevoie se ofera si cazare in cazul in care participantii sunt din afara judetului. Personalul este calificat pentru orice fel de eveniment.

Citește mai departe...

pizzaria corner eforie nord Corner Pizza Eforie Nord

Terasa Corner este o pizzeria situata in centrul stațiunii Eforie Nord str. Republicii nr 63-69.Pizzeria Corner oferă clienților săi o gama larga de preparate. Dar specialitatea sa este îndeosebi pizza. Pizza este originala din Italia,istoria ei începând cu aducerea roșiilor din America in secolul XVI. In secolul XVIII săracii din Napoli obișnuiau sa pună sos de roșii pe pâinea lor plata, coapta la foc de lemne. Așa s-a născut Pizza!

Citește mai departe...

Eforie-Nord-Restaurant-Golful-PescarilorRestaurant Golful Pescarilor Eforie Nord

Restaurantul Golful pescarilor vă invită să vă răsfăţaţi gusturile cu preparate din pește și fructe de mare, realizate după reţete tradiţionale. Situat pe plaja din Agigea, restaurantul Golful pescarilor vă va încânta cu o privelişte deosebită, iar sunetul valurilor și muzica noastră crează o atmosfera încântătoare.

Citeste mai multe...

Restaurantul Pescaresc Poarta Apelor Eforie Sud

Eforie Sud Restaurant Poarta ApelorRestaurantul Pescaresc Poarta Apelor Eforie Sud

Este un restaurant cu specific pescaresc, situat in Eforie Sud la o "aruncatura de undita " de Marea Neagra. Va asteptam cu drag sa veniti si sa va bucurati de produsele variate din peste, preparate cu drag de catre bucatarii nostri pentru toate gusturile, chiar si pentru cele mai pretentioase. Veti gasi in meniu o varietate de produse pescaresti care sa va incante papilele gustative, preparate pe plita sau prajite, saramuri gustoase, salate cu peste, supe si ciorbe din peste, in crusta de ierburi aromatice sau in crusta de sare.

Citește mai departe...

Restaurant-Elemar-Eforie-NordRestaurant Elemar Eforie Nord

Este situat pe aleea Belona, chiar la intrarea pe plaja Belona. Faleza incepe cu noi! Meniu bogat, preturi accesibile. Mananci ca la mama acasa. Te invitam sa gusti din bunatati.

Citeste mai multe...

Aqua Park Eforie NordEforie Aqua Park

Unicul parc de distractii acvatic din Sudul Litoralului - Situat intre Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa si Lacul Belona, cel mai nou parc de distractii si unicul din sudul litoralului romanesc, va invita sa incercati cele mai “cool” tobogane acvatice intr-un mediu sigur si sanatos.

Citește mai departe...