Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
Pensiunea Meridian Eforie Nord
VILA JENNIFER EFORIE NORD
Pensiunea Ani Eforie Nord
Vila Suciu Eforie Nord
Complex Briza Marii Eforie Sud
Vila Plaja Azur Eforie Nord
Vila Miraky Eforie Nord
Hotel Confort Eforie Nord
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Hotel Allegro Eforie Nord
HOTEL GRAND EFORIE NORD
HOTEL LUCAS EFORIE NORD
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
Hotel Aqua Eforie
VILA RYANNA EFORIE NORD
Hotel Clas Eforie Nord
Hotel Mirage Eforie Nord
Vila Green House 1 Eforie Nord
Vila Coralis Eforie Nord
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!
Oferta extinsa de Hoteluri Eforie Sud, hotel Eforie Sud 2 stele, hotel Eforie Sud 3 stele, hotel Eforie Sud 4 stele, hotel Eforie Sud 2017.

Hotel Maria Eforie Sud

Hotelul Maria este un hotel elegant, intim, confortabil, deschis in Eforie Sud, avand avantajul de a se afla chiar pe malul marii.

Citește mai departe...

Eforie-Sud-Hotel-Jiul Hotel Jiul Eforie Sud

Hotelul Jiul din Eforie Sud se află la numai 100 de metri de malul lacului Techirghiol și la 5 minute de mers pe jos de plaja de la Marea Neagră. Oferă camere cu aer condiţionat, frigider şi vedere la lac. Accesul Wi-Fi este gratuit.

 

Citește mai departe...

Eforie-Sud-Hotel-AtlantisHotel Atlantis Eforie Sud

Hotelul va ofera cazare in camere duble complet utilate, punandu-va la dispozitie 28 de camere pentru toata perioada anului. Camerele au baie proprie, aer conditionat, tv cablu, wireless, minibar. Hotelul este amplasat la o distanta de 5 min de plaja, pe strada Cantacuzino nr.47 in Eforie Sud. 

 

Citește mai departe...

Eforie Sud Hotel Edmond 01Hotel Edmond Eforie Sud

Localizat pe malul mării, în stațiunea Eforie Sud, la 50 m de plajă cu o arhitectură modernă și dotări specifice unui hotel de „4 stele”. Hotelul Edmond are o capacitate de cazare de 50 camere duble si 10 apartamente din care 5 apartamente de lux cu 2/3 camere, vedere la mare. Camerele sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat,baie proprie cu cădiță și duș, terasă, televiziune prin cablu, frigider-minibar, cu geamurile izolate termic și fonic.

Citește mai departe...

Hotel Cosmos Eforie Sud

Situat chiar pe faleza din Eforie Sud si avand toate camerele cu vedere la mare, hotelul Cosmos este o destinatie speciala pentru vacantele de vara. Pe langa pozitia deosebita, in dreptul hotelului aveti sansa sa va bucurati de soare si valuri pe o plaja curata si ferita de tot ce inseamna galagie si aglomeratie!

Citește mai departe...

Eforie-Sud-Hotel-CrisanaHotel Crisana Eforie Sud

Hotelul va asteapta in statiunea Eforie Sud, la o distanta de 100m de plaja. Capacitate: 149 camere din care 56 camere cu balcon si pat matrimonial, iar restul cu doua paturi simple. Servicii si Facilitati: Camerele sunt dotate cu grup sanitar, TV, frigider, parcare proprie - optional.

 

Citește mai departe...