Hotel Aqua Eforie
Vila Green House 1 Eforie Nord
Hotel Clas Eforie Nord
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
VILA JENNIFER EFORIE NORD
Pensiunea Meridian Eforie Nord
HOTEL GRAND EFORIE NORD
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
Vila Coralis Eforie Nord
HOTEL LUCAS EFORIE NORD
Hotel Mirage Eforie Nord
Complex Briza Marii Eforie Sud
Hotel Allegro Eforie Nord
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
Vila Suciu Eforie Nord
VILA RYANNA EFORIE NORD
Vila Miraky Eforie Nord
Hotel Confort Eforie Nord
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Pensiunea Ani Eforie Nord
Vila Plaja Azur Eforie Nord
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!
Case Eforie Sud

Casa Gorgan Eforie Sud

  Casa particulara Gorgan din Eforie Sud va pune la dispozitie doua dormitoare a cate trei locuri fiecare, camera de zi, bucatarie si baie, acces la internet , gratar in curte. Ideal pentru doua familii. Situata la aproximativ 800-900 m de plaja , intr- o zona linistita a statiunii .

Citește mai departe...

Casa Mihai Eforie Sud

 Casa Particulara Mihai din Eforie Sud va sta la dispozitie in vacantele de vara cu camere mari cu sistem ventilatie si curte cu terasa si gratar!

  Aveti acces la bucatarie turistica iar parcarea se face in fata casei!

Citește mai departe...

Eforie Sud Casa deVacanta MaryCasa de Vacanta Mary Eforie Sud

Este destinația ideală pentru turiștii care preferă locațiile liniștite. Poziționată pe partea drepta Dinspre Constanta pe Malul Lacului Termal Techirghiol are avantajul că plaja este la 600/700 m de mers pe jos. si la 150 de  metri Baile Reci si 50  metri de lacul Termal Techirchiol

Citește mai departe...

Eforie Sud Vila Premiere KCasa Premiere K Eforie Sud

PARTICULAR
 
Cazare doar in sezonul estival, 10 camere cu 2 paturi sau pat matrimonial (2 persoane), parter si etaj 1, zona linistita, aproape de mare si centru (10 min de mers pe jos). Fiecare camera are baie proprie si apa calda permanent, tv, frigider pe hol, fara AC (foarte rar e necesar). Parcare in curte si pe strada, mese in curte, gratar ocazional.
 
Rezervarea se face cu un avans de 30% iar acesta este nereturnabil!
preturile sunt accesibile si se negociaza in functie de perioada in care doriti sa veniti cat si de numarul de persoane din grup!
 
Contact: 0769685171
Nu ezitati sa ne contactati!
 

Citește mai departe...

Casa Cati Eforie Sud

Casa Cati din statiunea Eforie Sud va asteapta in vacantele de vara la mare! Casa este situata pe strada Jupiter chiar pe malul lacului Techirghiol. Preturi foarte mici!

Citește mai departe...

Eforie Sud Casa AlinaCasa Alina Eforie Sud

Casa Alina este situata in statiunea Eforie Sud la 10 minute de mers pe jos pana la plaja si pana la Baile Reci.
 
 

Citește mai departe...

Casa Magnolia 23 August

23 August Casa MagnoliaCasa Magnolia 23 August

In cazul in care doriti o vacanta linistita si relaxanta, plaja de la 23 august va ofera raiul pe pamant. Un loc minunat si linistit iesit din cotidianul plajelor de pe litoralul romanesc. Casa magnolia situata la 3 km de aceasta plaja, in localitatea 23 august pe dn constanta-mangalia intre costinesti si olimp, va ofera tot ce aveti nevoie pentru o vacanta de neuitat la preturi accesibile tuturor. Va asteptam cu drag!

 

Citește mai departe...

Casa Razvan Eforie Sud

Eforie Sud Casa RazvanCasa Razvan Eforie Sud

Casa Razvan este o constructie noua si moderna, cu camere spatioase si loc pentru recreere. Locatia este situata in Tuzla la 250 m de Dn39, in apropierea statiunii Eforie Sud (3-4 min de mers cu masina pana la plaja). Casa detine 5 camere cu paturi duble matrimoniale, 2 bai cu apa caldâ non-stop, o bucatarie pe terasâ, utilata, o gradina gazonata si cu pomi fructiferi unde va puteti relaxa in voie, gratar in curtea casei.

Citește mai departe...

Casa Angelo Eforie Sud

Eforie Sud Casa AngeloCasa Angelo Eforie Sud

Casa Angelo va asteapta cu un apartament de trei camere si baie proprie la etaj. Toata vila detine 5 camere cu 2 bai si se poate inchiria la ''cheie''. Avantajul acestei vile este ca detine camere foarte spatioase.

Citește mai departe...

Casa Denisa si Maria Eforie Sud

Eforie-Sud-Casa-DenisaCasa Denisa si Maria  

Casa Denisa si Maria - situata in Eforie Sud, str. Oltului nr 15 pune la dispoziția dumneavoastră camere cu 2 si 3 paturi. Camerele sunt dotate cu baie, tv, frigider. Si inca un corp de casa  cu camere de 2 locuri,cu tv si frigider. In acest corp baia este comuna. Aveți acces la curte, terasa, bucătărie si grătar. Preturi bune.

Citește mai departe...

Cazare la curte in Eforie Sud

Eforie-Sud-Cazare-la-curteCazare la curte in Eforie Sud

2 camere la curte in Eforie Sud dintre care una are baie proprie. Locatia este situata foarte aproape de plaja si aveti acces la aragaz, la frigider, tv in camera si apa calda in permanenta. Va asteptam cu placere!

 

 

Citește mai departe...

Casa Marya Eforie Sud

Eforie-Sud-Casa-MaryaCasa Marya Eforie Sud

Casa Maria C. din Eforie Sud va asteapta in centrul statiunii pe bulevardul Republicii chiar langa complex si va pune la dispozitie un living mare, bucatarie super echipata, camera foarte mare cu baie proprie si moderna. In curte beneficiati de tot ce aveti nevoie iar parcarea este asigurata!

 

Citește mai departe...

Casa Particulara Eforie Sud

Eforie-Sud-Casa-ParticularaCasa Particulara Eforie Sud

Casa Particulara este situata in Eforie Sud str. Petru Rares nr.1 la o distanta de 400 de metri de plaja Cazino si Capul Turcului.
Va ofera cazare in 2 camere foarte spatioase si racoroase cu baie proprie, tv, internet.

 

Citește mai departe...

Casa Ambrozia Eforie Sud

Eforie Sud Casa AmbroziaCasa Ambrozia Eforie Sud

Casa Ambrozia incearca sa va ofere un concediu relaxant si de neuitat, la preturi accesibile tuturor. Situata in spatele teatrului de vara din eforie sud, la circa 5 minute de mers pe jos pina la faleza, casa este folosita pentru uzul exclusiv al turistilor, dar gazdele dvs. va stau la dispozitie non stop pentru orice ati avea nevoie. Asiguram menajul zilnic si ne asiguram ca va simtiti bine, scopul nostru este de a pleca de la noi fericiti ca ati petrecut cu adevarat un concediu de vis. Va asteptam cu drag!

Citește mai departe...

Casa Razvan-Valentin Eforie Sud

Eforie-Sud-Casa-Razvan-ValentinCasa Razvan-Valentin Eforie Sud

Casa Răzvan-Valentin oferă cazare in stațiunea Eforie Sud si este situata pe strada Dr. Cantacuzino nr 74 aproape de mare la 100 de metri. Casa are camere cu 3 locuri cu bai proprie, AC, acces la bucătărie complet utilata. In curte beneficiați de loc de joaca pentru copii, grătar, magazin alimentar.

Citește mai departe...

Casa Tudor Vladimirescu Eforie Sud

Eforie-Sud-Casa-Tudor-VladimirescuCasa Tudor Vladimirescu Eforie Sud

Casa Tudor Vladimirescu este situata pe faleza din Eforie Sud, la 3-5 minute de malul marii, construcția fiind finalizata in 2008. Fiecare camera este dotata cu televizor, aer condiționat, minifrigider, balcon, internet, baie proprie.

 

 

Citește mai departe...

Casa Georgiana Eforie Sud

Eforie Sud Casa GeorgianaCasa Georgiana Eforie Sud

Casa Georgiana este situata in Eforie Sud, str. A. I. Cuza nr 15 si va oferă cazare in camere cu 2 si 3 paturi la preturi foarte avantajoase. Camerele au tv, aerul condiționat este pe holuri făcând foarte bine fata căldurii. In curte aveți acces la bucătărie, grătar si foișor. Oferim si parcare.

Citește mai departe...

Casa Carp Eforie Sud

Eforie-Sud-Casa-CarpCasa Carp Eforie Sud

Amplasata la 700 m de plaja Capacitate: 12 camere duble si triple. Servicii si facilitati: camere cu grup sanitar propriu, TV, etc. 

Capacitate: 12 camere, din care 6 camere duble si 6 camere triple, cu baie proprie, TV, apa calda permanent, acces la bucatarie dotata si utilata.

 

Citește mai departe...

Casa Mon Caprice Eforie Sud

Eforie-Sud-Casa-Mon-CapriceCasa Mon Caprice Eforie Sud

Vila va asteapta langa cazino la 150m de plaja. Constructie noua cu camere duble. Servicii si Facilitati: Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, frigider si parcare proprie. Incepand cu 01.09.2016 doar la Mon Caprice pe faleza de pe malul marii din Eforie Sud, gasesti cazare la preturi foarte bune. Oferta este valabila la 7 zile de cazare cu 500 ron. Vino sa iti faci vacanta ieftina la noi.

 

Citește mai departe...

Casa Daiana Eforie Sud

Eforie-Sud-Casa-DaianaCasa Daiana Eforie Sud

Casa Daiana se situeaza la 5 minute de mare, 10 minute de baile reci si 200m de plaja. Dispune de 4 terase fiecare dotate cu mese si umbrele. Parcarea masinilor se face la frontul stradal pe doua dintre laturile unitatii. La parterul unitatii se afla un magazin alimentar. Intrarea in Casa Daiana este monitorizata prin supraveghere video. 

Citește mai departe...