Vila Coralis Eforie Nord
HOTEL EUROPA EFORIE NORD
Hotel Clas Eforie Nord
HOTEL LUCAS EFORIE NORD
Vila Suciu Eforie Nord
Pensiunea Meridian Eforie Nord
VILA TRANDAFIR EFORIE NORD
VILA VALENTYNA EFORIE NORD
Vila Plaja Azur Eforie Nord
Vila Miraky Eforie Nord
Hotel Confort Eforie Nord
Vila Green House 1 Eforie Nord
Hotel Aqua Eforie
Apartament in Vila Roxana Eforie Nord
COMPLEX EMMA EFORIE SUD
HOTEL GRAND EFORIE NORD
Pensiunea Ani Eforie Nord
VILA JENNIFER EFORIE NORD
Hotel Allegro Eforie Nord
Hotel Mirage Eforie Nord
Complex Briza Marii Eforie Sud
VILA RYANNA EFORIE NORD
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro!

Oferă informaţii utile despre cazare în apartamente Eforie Nord 2017, cazare ieftina in apartamente Eforie Nord.

Apartament Maria Luiza Eforie Nord

  Apartamentul Maria Luiza din Eforie Nord va asteapta in vacantele de vara in statiunea noastra chiar langa magazinul Lidl!

  Apartamentul se inchiriaza atat la cheie cat si cu camera fiind aranjat special pentru turism!

  Va asteptam cu tot ce trebuie pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie perfecta!

Citește mai departe...

Apartament 2 Addy Eforie Nord

Apartamentul 2 Addy este situat ultracentral fiind aproape atat de plaja cat si de toate locurile de distractie din Eforie si se inchiriaza la cheie. Apartamentul este cu 3 camere dotate cu aer conditiont, wi-fi, tv si fiecare camera are balconul ei plus o terasa mare care va sta la dispozitie!

Citește mai departe...

Apartament Maya Eforie Nord

Apartamentul Maya din Eforie Nord va asteapta sa va petreceti vacanta de vara in conditii de cazare foarte bune. Apartamentul este situat ultracentral, distanta pana la plaja de la Belona fiind de 350 metri. In fata apartamentului este un parc plin de verdeata!

 

Citește mai departe...

Apartament Lena Eforie Nord

Apartamentul Lena din Eforie Nord este situat pe Strada Traian chiar in zona Lidl fiind la o distanta de 10 minute de plaja Belona mers lejer. Preturile sunt foarte accesibile inscriindu-se la categoria preturi mici!

  Suna si rezerva pentru o cazare la preturi bune!

Citește mai departe...

Apartament Jianu Eforie Nord

  Va asteptam in vacanta la Eforie Nord la apartamentul Jianu! Apartamentul Jianu din Eforie Nord este renovat anul acesta si va pune la dispozitie 2 camere. Totul este nou si modern!

  

Citește mai departe...

Apartament Studio Erin Eforie Nord

~ Studio Erin ~ apartament de inchiriat studio Erin de 42 mp inclus in circuitul turistic în 2017, totul nou si de calitate. Este situat la doar 150 metri de faleza de la Acapulco si este amplasat intr-un bloc nou de 5 etaje! Este foarte curat si modern! Blocul are lift!

Citește mai departe...

Apartament Addy Eforie Nord

  Apartamentul Addy este situat ultracentral fiind aproape atat de plaja cat si de toate locurile de distractie din Eforie si se inchiriaza la cheie. Apartamentul este cu 3 camere dotate cu aer conditiont, wi-fi, tv si fiecare camera are balconul ei plus o terasa mare care va sta la dispozitie!

  Apartamentul este mare si va asteapta la mare la Eforie Nord!

SUPER OFERTA LITORALUL PENTRU TOTI!!!

IN PERIOADA 01.09-20-09 PRETUL ESTE DE 150 RON TOT APARTAMENTUL LA CHEIE! SUNA ACUM!

Citește mai departe...

Apartament Apolonia Eforie Nord

Apartament cu vedere la mare!

  Chiar de la intrarea in apartamentul Apolonia se respira un alt aer... cotidianul ramane in urma si incepe usor, usor sa se infiripe un spatiu in care timpul curge mai lent, grijile se risipesc si lasa loc unei sederi ambientale de exceptie.

Citește mai departe...

Apartament la curte 2 camere Eforie Nord

Inchiriez in sezonul estival, in Eforie Nord : apartament la cheie 2 camere, 5 locuri cu posibilitatea in functie de situatie sa suplimentam! Apartamentul dispune si de o curte mare cu gratar si loc de parcare!

Citește mai departe...

Apartament MarieJeanne Eforie Nord

Apartament MarieJeanne Eforie NordApartament MarieJeanne Eforie Nord

Apartamentul este situat in Eforie Nord, la o distanta de 7-8 minute de mers pana la plaja Belona si 5 minute pana la lacul Techirghiol. Apartamentul este chiar langa supermaket Lidl. Este special amenajat pentru inchiriere pe timpul verii, avand 4 camere dotate cu televizor, acces la bucatarie complet utilata, 2 bai si balcon. Aveti acces la wifi.

Citește mai departe...

Apartament Casa Blanca Eforie Nord

Apartamentul Casa Blanca este situat in Eforie Nord pe strada Traian si are 3 camere, doua bai si bucatarie complet utilata. Este la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje. Apartamentul este foarte spatios si se inchiriaza la cheie!

Citește mai departe...

Apartament Eliza Eforie Nord

Apartament Eliza este un apartament nou, inclus in circuitul turistic in anul 2010, un apartament modern utilat corespunzator pentru a va bucura de un sejur reusit in Eforie Nord.

Citește mai departe...

Eforie Nord Apartament DanielApartament Daniel Eforie Nord

Apartamentul este situat in centrul statiunii Eforie Nord la o distanta de maxim 8 minute de mers pe jos pana la plaja Belona (plaja este modernizata si largita). Apartamentul Daniel este proaspat renovat si modernizat in totalitate, fiind pregatit special pentru a fi inchiriat. Apartamentul se inchiriaza la cheie putand gazdui fara nici o problema 2 familii! Mobila si totul in interior este nou. Aveti acces la bucatarie complet utilata putand scapa de grija meselor un oras! 

Citește mai departe...

Apartament Geany Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-GeanyApartament Geany Eforie Nord

Apartament Geany este situat in Eforie Nord, str. Traian. Se afla la etajul 1, intr-un bloc cu 4 nivele. Apartamentul se inchiriaza la cheie si va ofera accces la bucatarie, camere spatioase, tv, baie mare, wc de servici.

 

Citește mai departe...

Apartament Florica Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-FloricaApartament Florica Eforie Nord

Apartamentul este situat chiar in centrul statiunii Eforie Nord, Str. Bucovinei, Bl B2 la etajul 2 din 4. Apartamentul se inchiriaza la cheie si va pune la dipozitie 2 camere cu 2 si 3 locuri acces la bucatarie complet utilata si 2 balcoane. Este perfect pentru familii fiind situat chiar langa un parc amenajat cu spatii de joaca pentru copii.

Citește mai departe...

Apartament Litoral Eforie Nord

Eforie Nord Apartament LitoralApartament Litoral Eforie Nord

Eleganta si confort pentru vacanta la Eforie. Apartamentul are 2  camere si se inchiriaza in totalitate. Este complet utilat, si se afla in zona centrala la 5 minute plaja. Etaj 1. Zona Lidl.

Citește mai departe...

Apartament particular La Irina Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-particular-La-IrinaApartament particular La Irina Eforie Nord

Situat in centru in Eforie Nord apartamentul la Irina se inchiriaza cu proprietarul in casa, asta facand sa aveti parte de preturi foarte bune. Aveti acces la 2 camere, baie si bucatarie. Este situat la 5 minute de plaja. Va astept la mare!

Citește mai departe...

Apartament Dani Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-DaniApartament Dani Eforie Nord

Apartament la cheie Dani, din Eforie Nord, str. Bucovinei va pune la dispozitie 3 camere, mari si spatioase.Apartamentul este situat chiar in centrul statiunii la 200 de metri de mare (maxim 5 minute de mers pe jos). Beneficiati de tv, aer conditionat, bucatarie complet utilata, iar la baie apa calda este non stop.

 

Citește mai departe...

Apartament Anda Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-AndaApartament Anda Eforie Nord

Apartamentul "ANDA" este amplasat ultra central la 5 minute de plaja Belona lângă Hotel Europa, din Eforie Nord, pe o stradă comercială. Locaţia este compusă din 3 camere, hol baie şi bucătărie. Capacitatea de cazare este de max. 8 persoane.

 

 

Citește mai departe...

Apartament Letu Eforie Nord

Eforie Nord Apartament LetuApartament Letu Eforie Nord

Apartamentul este situat ultra central in Eforie Nord la o distanta de 4 minute de mers lejer pana la plaja Belona. Apartamentul este ultra modern si va asigura cazarea in doua camere dotate cu tv, wi-fi, frigidere. Acces la bucataria complet utilata. Preturile sunt accesibile si se negociaza. Merita!
Parcarea se face in fata blocului.

Citește mai departe...

Apartamente Aifen Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartamente-AifenApartamente Aifen Eforie Nord

AIFEN se traduce prin Apartamente pentru intreaga familie in Eforie Nord. Este un concept nou, creat pentru a respecta cererea actuala de cazare, dedicat familiilor cu copii, care doresc liniste, conditii mai mult decat decente de cazare, spatiu privat si generos, bucatarie utilata, verdeata si servicii de calitate.

Citește mai departe...

Apartament Nedelcu Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-NedelcuApartament Nedelcu Eforie Nord

Apartament la cheie Nedelcu va oferă in Eforie Nord cazare in cele mai bune condiții pentru o vacanta plăcuta si liniștita. Apartamentul este situat in centru stațiunii str. Bogdan Voda nr 5. Situat pe strada Bogdan Voda Bl.B5 Apartamentul are aer conditionat.

 

Citește mai departe...

Apartament 3 camere de inchiriat Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-de-inchiriat-3-camereApartament 3 camere de inchiriat Eforie Nord

Apartament de 3 camere la cheie in Eforie Nord. Apartamentul este situat pe strada Traian, chiar la intersectia care duce la Techirghiol, fiid o distanta de 10 minute pana la mare si 4 minute pana la Ghiol. Apartamentul este foarte curat si va pune la dispozitie 3 camere decomandate cu TV, bucatarie complet utilata si baie cu apa calda non-stop. 

Citește mai departe...

Gala Residence - Apartamente Eforie Nord

Eforie Nord Gala Residence ApartamenteGala Residence - Apartamente de vacanta Eforie Nord

Gala Residence - Apartamente de Vacanta cu un confort ridicat, situate intr-o zona ideala, zona Belona Eforie Nord, cu panorama partiala sau integrala la mare. Apartamentele fac parte dintr-un Complex de Apartamente construite recent, Complex cu dotari si finisaje moderne cu lift, acces gratuit la piscina, balcoane din sticla pentru o panorama mai buna spre mare.

Citește mai departe...

Apartament Mihailescu Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-MihailescuApartament Mihailescu Eforie Nord

Apartament cu 3 camere decomandate in regim hotelier, se ofera spre inchiriere integral pe timp de vara. Amplasat practic in centrul statiunii (in spatele Postei) la 5 - 6 minute de plaja si in apropiere de ghiol, la parter (nu trebuie sa urcati etaje toropiti de soare si incarcati cu umbrele, colace, lopatele, copii obositi si saltele). Apartamentul este racoros, curat si linistit. Aveti intrare separata dupa cum se poate vedea si din poze.

Citește mai departe...

Apartament Mariana Eforie Nord

Eforie-Nord-Apartament-MarianaApartament Mariana Eforie Nord

Este situat la 300 de metri de plaja chiar in centru. Apartamentul este complet utilat si foarte curat. Este dotat cu TV in toate camerele, aer condiționat. Bucătăria complet utilata, baia cu apa calda in permanenta. In fata aveți un parc.

 

Citește mai departe...

Apartament in Vila Roxana Eforie Nord

Eforie Nord Apartament Vila RoxanaApartament in Vila Roxana Eforie Nord

Ideal pentru vacante cu familia si prietenii. Apartamentul se afla la etajul vilei si dispune de:

-          doua dormitoare matrimoniale;

-          living – pentru relaxare;

-          baie – cu cabina de dus si apa calda permanent;

-          bucatarie - frigider, cuptor cu microunde, filtru cafea, masina spalat;

-          aer conditionat, tv, cablu tv, sistem home cinema, internet wireless;

Citește mai departe...